Follow us

Τo show του οίκου Chanel στις Βερσαλλίες

Ποιες διάσημες ήταν στην πρώτη σειρά και τι φόρεσε ο Kaiser;

chanel_def


Ποιες διάσημες ήταν στην πρώτη σειρά και τι φόρεσε ο Kaiser;

Tα shows του οίκου Chanel δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση μιας και ο Karl Lagerfeld φροντίζει κάθε φορά να κάνει κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό από αυτό που είχε κάνει την προηγούμενη. Η τοποθεσία που επέλεξε ο Kaiser για την παρουσίαση της Cruise συλλογής του ήταν αυτή τη φορά οι Βερσαλλίες και πράγματι όπως είχαμε μαντέψει η συλλογή ήταν αρκετά επηρεασμένη από την εποχή της Μαρίας Αντουανέττας.

Τo show του οίκου Chanel στις Βερσαλλίες

Τo show του οίκου Chanel στις Βερσαλλίες - εικόνα 2

Όσο αξιοθαύμαστη και να είναι η δουλειά ενός designer, η παρουσίαση της συλλογής παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο Lagerfeld το γνωρίζει πολύ καλά. Έτσι λοιπόν, για την παρουσίαση της Cruise 2013 collection τα μοντέλα του περπάτησαν ανάμεσα στα συντριβάνια του κήπου των Βερσαλλιών δημιουργώντας μια εικόνα -το λιγότερο- μαγική.

Τo show του οίκου Chanel στις Βερσαλλίες - εικόνα 3

Τα ρούχα είχαν φανερές Marie - Antoinette επιρροές οι οποίες όμως είχαν για μια ακόμα φορά μεταφραστεί από τον Lagerfeld με τον δικό του μοναδικό τρόπο ώστε αφενός να ταιριάζουν στη σύγχρονη εποχή και αφετέρου να δηλώνουν την ταυτότητα του οίκου Chanel. Όσο για το hairstyling, ήταν και αυτό μια (ευχάριστη) έκπληξη! Συνδυάζοντας (όπως το συνηθίζει) τις hot τάσεις με την "ιστορική" έμπνευση πίσω από τη συλλογή του, ο Kaiser φρόντισε ώστε όλα τα μοντέλα να βγουν στην "πασαρέλα" με bob κούρεμα σε παστέλ, κόκκινες και πιο κλασικές σκούρες αποχρώσεις.

Τo show του οίκου Chanel στις Βερσαλλίες - εικόνα 4


Και ο ίδιος ο Lagerfeld όμως μας φάνηκε ιδιαίτερα ανανεωμένος. Εμφανίστηκε με ένα σύνολο που θύμιζε πολύ τη γνωστή "στολή" του αλλά με μία διαφορά: το πουκάμισο και η γραβάτα του ήταν καρό!

Τo show του οίκου Chanel στις Βερσαλλίες - εικόνα 5

Εννοείται βέβαια ότι από μια τέτοια επίδειξη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι συνήθεις ύποπτοι. Μιλάμε φυσικά για τις φίλες και μούσες του Lagerfeld Ines de la Fressange και Vanessa Paradis οι οποίες για μια ακόμα φορά έδωσαν μαθήματα κομψότητας!

Τo show του οίκου Chanel στις Βερσαλλίες - εικόνα 6

Τo show του οίκου Chanel στις Βερσαλλίες - εικόνα 7

Τι επιφυλάσσει άραγε ο Karl Lagerfeld για το επόμενο show του οίκου. Πόσο πιο ψηλά μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο;

Διάβασε ακόμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ