Follow us

Fluo αποχρώσεις: Η τάση και τα μυστικά της

Plus: Πώς φορούν οι stars τα neon χρώματα;

fluo_def


Plus: Πώς φορούν οι stars τα neon χρώματα;


Το ότι οι fluo αποχρώσεις θα επικρατούσαν φέτος στο street style και θα γέμιζαν τις βιτρίνες των αγαπημένων μαγαζιών των fashionistas φάνηκε πριν καλά - καλά ξεκινήσει η σεζόν. Οι απανταχού trend-setters, βλέπεις είχαν αρχίσει από νωρίς να προσθέτουν neon πινελιές σε κάθε σύνολό τους δίνοντας το μήνυμα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Πώς όμως φοριούνται τα neon χρώματα;

Η αλήθεια είναι ότι εξ’ αιτίας της έντασής τους αυτές οι αποχρώσεις απαιτούν ειδικό τρόπο ως προς την υιοθέτησή τους. Γι αυτό λοιπόν κρίνεται σκόπιμο για μια ακόμα φορά να ακολουθήσεις τη μέθοδο της σταδιακής εφαρμογής του trend. Το πρώτο και πιο σίγουρο βήμα είναι να επενδύσεις σε κάποιο αξεσουάρ. Στην online και offline αγορά θα βρεις αμέτρητες προτάσεις. Να αυτές που επέλεξε η Miss Bloom:

Fluo αποχρώσεις: Η τάση και τα μυστικά της
1. Σκουλαρίκια 15.82€ asos 2. Kολιέ 17,95 Zara, Γυαλιά 79,95€ Uterque 4. Στέκα Accessorize (τηλ. 210 6236540) 5. Πλατφόρμες 49,90 Fullah Sugah 6. Βραχιόλι 15,2€ Τopshop 7. Tσάντα 14,95€ Η&Μ

Οι κανόνες του fluo:


1. Ξεκίνα με κάποιο αξεσουάρ. Μια μικρή chain bag, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ θα δώσουν το μήνυμα χωρίς να βαρύνουν το σύνολο
2. Το κίτρινο είναι ιδιαίτερα hot φέτος. Εκτός αυτού όμως είναι και μια πιο «εύκολη» απόχρωση αφού ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα και δεν θα σε δυσκολέψει στο συνδυασμό. Το φανταζόμαστε εξίσου ωραίο δίπλα σε φούξια αλλά και μπλε, καθώς επίσης και σε πιο ουδέτερους τόνους όπως το γκρι ή το μαύρο.
3. Αν γενικά προτιμάς τη μονοχρωμία στα σύνολά σου ή αν είσαι fan του τζιν + t-shirt τότε το αξεσουάρ που χρειάζεσαι είναι ένα statement κολιέ σε fluo αποχρώσεις. Αρκεί να το δοκιμάσεις και θα δεις ότι θα δώσει άλλο αέρα στα καθημερινά σου outfits.
4. Αν δεν είσαι fan των αξεσουάρ αλλά θέλεις να εφαρμόσεις την τάση δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα ζευγάρι γυαλιά ή ένα χαριτωμένο ζευγάρι πλατφόρμες.
5. Προσοχή στην ανάμειξη των διαφόρων trends μεταξύ τους. Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι οι φλούο λεπτομέρειες ταιριάζουν πιο πολύ στα σύνολα minimal ύφους και λιγότερο σε αυτά με μποέμ αναφορές χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και συνδυασμοί που αξίζει να εξερευνήσεις.

Miss Bloom outfit ιδέα:

Το ναυτικό στυλ είναι διαχρονικά αγαπημένο. Κάθε χρόνο όμως προκύπτει το ερώτημα «Πως θα το κάνω να φαίνεται φετινό;» Η απάντηση φέτος είναι απλή: Θα προσθέσεις fluo πινελιές. Εξηγώ: Αν έχεις επιλέξει να φορέσεις για παράδειγμα ένα λευκό παντελόνι και την αγαπημένη σου μαρινιέρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα headband σε κίτρινη απόχρωση ή μια τσάντα σε ζωντανό κίτρινο. Το στυλ δεν θα αλλοιωθεί αλλά αντίθετα θα δείξει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Οι stars και τα fluo

Οι απανταχού fashionistas αγάπησαν το fluo trend από την πρώτηστιγμή και το τίμησαν δεόντως. Κάποιες μάλιστα, το πήγαν και ένα βήμαπαραπέρα ενσωματώνοντάς το σε πιο προχωρημένα mix & match σύνολα. Ναμερικές ιδέες που μπορείς να κλέψεις από τη Jessica Alba, την Olivia Palermo και την Olivia Wilde:

Fluo αποχρώσεις: Η τάση και τα μυστικά της - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ