Follow us

Oι 10 πιο επίκαιροι τρόποι να φορέσεις το denim τώρα

Υιοθέτησε τη μεγάλη τάση της σεζόν

Hot Trend: 10 streetstyle τρόποι να φορέσεις το denim
Yιοθέτησε τη μεγάλη τάση της σεζόν

Διαχρονικό και ευέλικτο, το τζιν είναι και αυτή τη σεζόν ένα από τα αγαπημένα μας υφάσματα. Ως υλικό, βέβαια, μπορεί να παραμένει πάντα μία από τις top επιλογές μας ωστόσο μία στο τόσο οι τάσεις αλλάζουν δίνοντάς του διαφορετική μορφή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι, ναι, μετά από σχεδόν μία δεκαετία, ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη το skinny jeans σου και να υιοθετήσεις το denim στις πιο φρέσκες του μορφές. Κι αν δεν είσαι σίγουρη πώς θα το κάνεις, οι αγαπημένες μας fashionistas είναι εδώ για να μας κάνουν για μία ακόμα φορά μαθήματα πρακτικής μόδας.

Δες παρακάτω πώς φορούν τώρα το denim οι Olivia Palermo, Kate Moss και πολλές ακόμα αγαπημένες fashionistas:


[gallery ids="95617,95619,95623,95626,95629,95631,95634,95635,95637,95638"]

Το ίσιο και κάπως φαρδύ τζιν έχει επιστρέψει δυναμικά και η Kate Moss το φοράει άψογα με πλατφόρμες και μακό χαλαρή μπλούζα.

Αδιαμφισβήτητα ο πιο νεανικός τρόπος να φορέσεις το mega denim trend της σεζόν, την καμπάνα, είναι με πάνινα sneakers και T-shirts.

H καμπάνα, ως μεγάλο κομμάτι της τάσης που θέλει τα 70s να κάνουν την πιο δυναμική επιστροφή τους, ολοκληρώνουν άψογα κάθε look σου που περιλαμβάνει ρομαντικές μπλούζες και δερμάτινα τζάκετ.

Η Olivia Palermo είναι η ζωντανή επιβεβαίωση πως και φέτος θα φορέσεις άφοβα δύο denim κομμάτια μαζί. Εδώ, η στενή midi φούστα με το σκίσιμο μπροστά κλέβει την παράσταση.

Για τις πιο τολμηρές, το ίσιο boyfriend τζιν μπορεί να γίνει ακόμα πιο...προσωπική υπόθεση με μοναδικά κεντήματα και σχέδια.

Η καμπάνα κάνει τα πόδια να φαίνονται ακόμα πιο αδύνατα. Συνδύασέ το με όγκο στο πάνω μέρος του σώματος για μία κλασική 70s σιλουέτα αλλά και ισορροπία.

Το cropped παντελόνι συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση, ακόμα και στην πιο χαλαρή μορφή του. Φορεμένο με σανδάλια κολακεύει ιδιαίτερα τα πόδια και προσθέτει κομψότητα στο κατα τ'άλλα casual look.

Οι culottes είναι μία ακόμα από τις τάσεις της σεζόν που θα δεις και σε μορφή denim! Επίλεξέ τες για ένα tomboy look και συνδύασέ τες με κομψά σανδάλια.

Η σαλοπέτα είναι ακόμα trend ωστόσο η αναβαθμισμένη της εκδοχή είναι φόρεμα και παραπέμπει σε...σχολική αυλή.

Και επειδή η νέα σεζόν αγαπάει το άσπρο, το άσπρο denim είναι μια επιλογή που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου. Σκέψου πόσο όμορφα θα πηγαίνει με όλες τις μαρινιέρες σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ