Follow us

10 τρόποι να είσαι super stylish και στη μόδα με ό,τι ήδη έχεις στην ντουλάπα σου!

Αποδεικνύουμε πως το να είσαι κομψή και στυλάτη δεν προϋποθέτει χρήματα αλλά δημιουργική διάθεση και έξυπνες κινήσεις. Από την Ευμορφία Σαββαΐδη

10 τρόποι να είσαι super stylish με ό,τι ήδη έχεις στη ντουλάπα σου!

Αποδεικνύουμε πως το να είσαι κομψή και στυλάτη δεν προϋποθέτει χρήματα αλλά δημιουργική διάθεση και έξυπνες κινήσεις.


Κατανοούμε την ανάγκη σου να είσαι stylish, όπως επίσης αντιλαμβανόμαστε το γεγονός πως το budget σου είναι περιορισμένο ή ανύπαρκτο... Ένα όμορφο και ιδιαίτερο στυλ δεν κοστίζει τόσο όσο πιστεύεις και για να στο αποδείξουμε σού προτείνουμε 10 ιδέες για να αξιοποιήσεις διαφορετικά (και εναλλακτικά) τα κομμάτια που ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.
[gallery ids="99850,99851,99852,99854,99855,99856,99857,99858,99859,99860"]

Φόρεσε το δαντελένιο φόρεμα σου όχι με έναν αλλά με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Το αγαπημένο σου oversized πουκάμισο, ναι, μπορεί να φορεθεί και ως φούστα.

Σίγουρα έχεις ένα μαντήλι στα αξεσουάρ σου. Πώς να το φορέσεις; Όχι μόνο στα μαλλιά, αλλά και ως ζώνη για να «αναβαθμίσεις» το denim παντελόνι σου και ως κόσμημα στον καρπό ή στον λαιμό σου. (Camille Over The Rainbow).

Μη βιάζεσαι να ξεφορτωθείς κλασικά κομμάτια, όπως είναι η μαρινιέρα, γιατί ακόμα κι αν δεν τα φορέσεις μία ολόκληρη σεζόν θα σου χρειαστούν την επόμενη. (The Blonde Salad)

«Επένδυσε» στο μακιγιάζ σου. Το πιο απλό καλοκαιρινό φόρεμα μπορεί να «αναβαθμιστεί» σε ένα ultra chic βραδινό σύνολο, αν το συνδυάσεις με sleek κοτσίδα και κόκκινο κραγιόν.

Κάνε φανταστικό layering με ό,τι ήδη έχεις: πουκάμισο και cropped top!

Ανάδειξε τον cool εαυτό σου με το πιο basic σύνολο. Τελειοποίησε την κίνηση – ματ, δηλαδή βάλε το μισό τοπ μέσα από το παντελόνι σου για ένα επιμελώς ατημέλητο look. (Lee Oliveira)

Δεν χρειάζεσαι καινούργιο καφτάνι! Το πουκάμισο φοριέται ΚΑΙ στην παραλία! (Sincerely Jules)

Shopping Tip: «Επένδυσε» το χαμηλότερο δυνατό budget σε statement κομμάτια που γνωρίζεις εκ των προτέρων πως θα φορέσεις μόνο αυτή τη σεζόν. (Man Repeller)

Shopping Tip: Πριν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα κομμάτι σκέψου αν θα το φορέσεις τουλάχιστον δύο φορές κι αν συνδυάζεται με άλλα items που ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. (The Fashion Eaters)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ