Follow us

Tasty Guide Awards 2018: Η γιορτή της γεύσης επιστρέφει και φέτος

Ψηφίζουμε τα πιο tasty εστιατόρια και bars στην Αθήνα

tasty

Για τρίτη χρονιά τα πιο tasty εστιατόρια και bars της Αθήνας διεκδικούν την ψήφο μας. Τα Tasty Guide Awards 2018 έχουν και φέτος ως στόχο να αναδείξουν τα αγαπημένα μας εστιατόρια στην Αθήνα σε 12 ξεχωριστές κατηγορίες, καθώς επίσης και τα bars που απολαμβάνουμε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση το ποτό μας.

Οι κατηγορίες

High End: Δημιουργική κουζίνα, πειραματικοί συνδυασμοί και γευστικές πρωτοπορίες. Υλικά υψηλής ποιότητας μεταμορφώνονται στα χέρια διακεκριμένων chefs. Σε αυτά τα εστιατόρια το δείπνο γίνεται μια απόλυτα high end εμπειρία

Bar Restaurants: Εδώ η λίστα των cocktails έχει ανάλογη βαρύτητα με το μενού. Είναι τα εστιατόρια που προτιμάμε όταν θέλουμε να συνδυάσουμε φαγητό, ποτό και βέβαια καλή μουσική.

Brunch: Κάπου ανάμεσα σε πρωινό και μεσημεριανό προέκυψε μια από τις πιο δυνατές τάσεις στο φαγητό. Κάθε χρόνο και περισσότερα, κάθε χρόνο και καλύτερα. Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο brunch στην Αθήνα;

Comfort Zone: Είναι τα εστιατόρια που έρχονται κατευθείαν στο μυαλό όταν ψάχνουμε κάπου να πάμε για να δούμε τους φίλους, να μιλήσουμε, να φάμε καλά, να είμαστε ο εαυτός μας.

Burger: Το μπιφτέκι είναι η βάση. Αυτό και το ψωμί. Ξεκινάμε με αυτά τα δύο στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και από κει και πέρα πλέον η δημιουργικότητα, οι ιδέες, οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι.

Hip Urban: Εστιατόρια απόλυτα ενταγμένα στο αστικό σκηνικό. Σε λιγότερο ή περισσότερο πολυσύχναστους δρόμους και πεζόδρομους, με θέα στην περατζάδα, εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης.

Five Star Dining: Τα ξενοδοχεία της πόλης ανεβάζουν τον γαστρονομικό πήχη. Δημιουργική κουζίνα και καινοτόμες ιδέες, με έναν ευχάριστο και ανανεωτικό αέρα διεθνισμού. Extra bonus -στις περισσότερες περιπτώσεις- η θέα που κόβει την ανάσα.

Meat & More Meat: Όλα έχουν εξαιρετική σημασία και σε όλα δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα: στις διαφορετικές κοπές, στην ορολογία (quiz: ποια είναι η ελληνική μετάφραση για το skirt steak;) στον τρόπο ψησίματος. Αυτοί είναι οι ειδικοί του κρέατος.

Creative Greeks: Αυτοί οι Έλληνες chefs δεν μένουν στα δεδομένα. Αξιοποιούν τα καλύτερα στοιχεία της παράδοσης και δημιουργούν γεύσεις διαφορετικές. Υλικά που ξέρουμε, συνταγές και τεχνικές που μπορεί κάτι να μας θυμίζουν, αγνώριστα. Σε αυτά τα εστιατόρια όλα αρχίζουν αλλιώς.

Fish & Seafood: Η πρώτη ύλη είναι το ολόφρεσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Αυτά τα εστιατόρια σκεφτόμαστε πρώτα όταν αναζητούμε αυθεντικές θαλασσινές γεύσεις.

European Cuisines: Άπταιστα γαλλικά φιλέτα με σος cafe de Paris, ή ανάλαφρα ιταλικά paccheri con spinaci e ricotta. Είναι το εστιατόριο που επιλέγουμε σαν εναλλακτική σε ένα ταξίδι στο Μιλάνο ή το Παρίσι.

Jap & Asian: Εδώ η έμφαση είναι στις κουζίνες της Ασίας, μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση έχει η Ιαπωνική. Ολόφρεσκα συστατικά, εξωτισμός και δυνατά αρώματα που σε ταξιδεύουν έως το Τόκιο και τη θάλασσα Andaman.

Bars

Η Ψηφοφορία

Εύκολη και διασκεδαστική είναι η διαδικασία της ψηφοφορίας, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου εστιατόριο σε κάθε κατηγορία και το bar από την κατηγορία Bars. Η ψηφοφορία είναι μυστική και μπορείς να ψηφίσεις μόνο μία φορά. Τι περιμένεις; Μπες στο tasty-guide.gr και ανάδειξε τα μαγαζιά που ξεχωρίσεις στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

Ακολούθησε το @tasty_guide για να ενημερώνεσαι για κάθε εστιατόριο και bar που συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ