Follow us

AEG x Missbloom | Όταν μαγειρέψαμε με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!

Μια Missbloomer και τρεις τυχερές νικήτριες συναντήθηκαν και μαγείρεψαν μαζί με τον διάσημο μάγειρα, όσο και με τις νέες συσκευές της AEG και αυτή είναι η εμπειρία τους!

208A0265

Στα πλαίσια του διαγωνισμού που «έτρεχε» πριν από λίγες μέρες στο missbloom.gr, τρεις τυχερές είχαν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν τόσο με μια Missbloomer και με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και με τις νέες συσκευές της AEG.

Το ραντεβού δόθηκε στα «Μαθήματα Μαγειρικής» όπου είχε στηθεί ο πάγκος και φυσικά οι συσκευές και τα σκεύη της AEG, τα οποία βρισκόντουσαν σε όλη τη διάρκεια του μαγειρέματος στο πλευρό του σεφ και των κοριτσιών.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε σαν σύμμαχο του τη νέα «έξυπνη» σειρά Mastery της AEG, η οποία λύνει τα χέρια τόσο σε έναν έμπειρο μάγειρα, όσο και σε αρχάριους που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην μαγειρική.

Ο σεφ αποφάσισε να δώσει όλο το χώρο στις τρεις τυχερές και στην Missbloomer και να δημιουργήσουν αυτές δύο ξεχωριστά πιάτα στην κουζίνα του. Ποια ήταν αυτά; Το κυρίως ήταν μοσχαράκι νουά με σάλτσα μουστάρδας, ενώ για επιδόρπιο τα κορίτσια έφτιαξαν πανακότα με φράουλες – εννοείται τα έφαγαν όλα αυτά μετά - .

Έτσι η μαγειρική ξεκίνησε! Η Μαρίνα, η Μαρία και η Δήμητρα ξεκίνησαν το μενού από το γλυκό, καθώς θα έπρεπε να μπει στο ψυγείο για να παγώσει. Οι τρεις νικήτριες έδειχναν να απολαμβάνουν όλη τη διαδικασία, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τις συμβουλές του σεφ για αρκετά πιάτα και όχι μόνο για την πανακότα.

Ο σεφ και τα κορίτσια του – μια φράση που ακουγόταν σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας – είχαν αρκετή άνεση μεταξύ τους με τα γέλια να μην λείπουν γιατί άλλωστε άμα περνάς καλά την ώρα που μαγειρεύεις, καλό βγαίνει και το φαγητό που φτιάχνεις.

Στη συνέχεια, ήταν η ώρα για το κυρίως και τότε οι τρεις τυχερές έδειξαν τι γνωρίζουν, καθώς έκοψαν όλα τα λαχανικά που θα συνόδευαν το κρέας, την ίδια ώρα που ο σεφ και η Missbloomer έκαναν την πρώτη επεξεργασία του ρολού στο ειδικό τηγάνι της AEG. Μάλιστα, οι δυο τους δεν χρειάσθηκε να κάνουν και πολλά, καθώς οι ηλεκτρικές συσκευές της AEG σου λύνουν τα χέρια!

Η εύκολη και συνάμα νόστιμη σάλτσα μουστάρδας και κάππαρης ήταν αυτό που χρειαζόταν το πιάτο λίγο πριν μπει στο φούρνο της AEG. Τα κορίτσια είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά πως χρησιμοποιείται το θερμόμετρο φούρνου, το οποίο είχε και ένα «έξυπνο» τρικ, κάνοντας έτσι την μαγειρική ακόμη πιο εύκολη.

Ένα από αυτά που θα μοιραστούμε μαζί σου είναι ότι μπορείς να ρυθμίσεις τον φούρνο πως θέλεις το φαγητό σου (rare, mediun ή well done) και έτσι μόλις το θερμόμετρο θα «πιάσει» τη θερμοκρασία που θες, θα υπάρξει ένδειξη που θα σε ενημερώσει γι' αυτό.

Φυσικά και στο τέλος πέρα από τις απαραίτητες φωτογραφίες, όλοι δοκίμασαν και τα δύο πιάτα, δίνοντας έτσι τα συγχαρητήρια τόσο στον σεφ, όσο και στις τρεις τυχερές νικήτριες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ