Tasty Guide14 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2019

Αυτή είναι η vegan πατσαβουρόπιτα που κέρδισε το βραβείο Καινοτομίας FABI στην Αμερική

Η εταιρία Ροδούλα κέρδισε βραβείο καινοτομίας στην Αμερική για το συγκεκριμένο προϊόν

vegan πατσαβουρόπιτα

Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των vegan ή αν απολαμβάνεις να δοκιμάζεις διαφορετικές γεύσεις τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις την vegan πατσαβουρόπιτα από την Ροδούλα.

Η Vegan Πατσαβουρόπιτα από τη Ροδούλα

Η Ροδούλα κέρδισε βραβείο καινοτομίας στην Αμερική με το προϊόν της, Vegan Πατσαβουρόπιτα.

Η εταιρία είναι αμιγώς ελληνική και παράγει προϊόντα ζύμης και γλυκού τα τελευταία 20 χρόνια, σε Ευρώπη, Αμερική, Παναμά, Καναδά, Μέση Ανατολή και Αυστραλία.

Η vegan πατσαβουρόπιτα είναι φτιαγμένη χωρίς γαλακτοκομικά, λακτόζη και συντηρητικά, σύμφωνα και με τα Αμερικάνικα βραβεία καινοτομίας, FABI. Τα FABI διοργανώνονται από την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στο κόσμο την NRA και η Ροδούλα είναι η μόνη ελληνική εταιρία που βραβεύτηκε σε αυτή την παγκόσμια διοργάνωση.

Η Πατσαβουρόπιτα συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στα καινοτόμα προϊόντα και τα future trends σε παγκόσμιο επίπεδο και νομίζουμε πως αξίζει να τη δοκιμάσεις και εσύ!

Ακόμα το σκέφτεσαι;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ TASTY GUIDE

Best of network