Tasty Guide : Επιδόρπια03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2012

Cheesecake με ανθότυρο, Πανακότα Τεντούρα και Κρέμα μαστίχα

Τρία αγαπημένα κλασικά γλυκά με παραδοσιακό ελληνικό twist. Μάθε τις εύκολες συνταγές τους! Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

Cheesecake με ανθότυρο, Πανακότα Τεντούρα και Κρέμα μαστίχα


Στο εστιατόριο “Το Στάχυ” του Elefsina Hotel “ελληνοποιούν” τα αγαπημένα μας γλυκά χρησιμοποιώντας τοπικές, παραδοσιακές πρώτες ύλες. Plus: οι συνταγές για να δοκιμάσεις και μόνη σου.

O chef του εστιατορίου Αντώνης Μελλάς παίζει με κλασικές συνταγές και τις αναδομεί ενσωματώνοντας ελληνικά στοιχεία. Νότες από παραδοσιακές πρώτες ύλες όπως το ανθότυρο, η τεντούρα και η μαστίχα πλημμυρίζουν τις αισθήσεις σου και δένουν σε γνώριμες συνταγές όπως το cheesecake και η πανακότα. Οι γεύσεις και τα αρώματα της παιδικής μας ηλικίας επιστρέφουν, ξαναδουλεμένες με μεράκι δίνοντας ελληνική ταυτότητα σε “εισαγώμενες” γλυκές συνταγές.

Η πισίνα του ξενοδοχείου Elefsina hotel αποτελεί ιδανικό σημείο για να απολαύσεις το δείπνο σου και φυσικά να γευτείς τις δημιουργικές γλυκές προτάσεις του chef Αντώνη Μελλά.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή που σε ενδιαφέρει:

Cheesecake με ανθότυρο και σάλτσα βύσσινο
Cheesecake με ανθότυρο, Πανακότα Τεντούρα και Κρέμα μαστίχα
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ στο www.elefsinahotel.gr
Κάνε like στο Facebook στη σελίδα του Elefsina Hotel και ακολούθησε το στο Twitter στο @ELEFSINAHOTEL

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ