Επιδόρπια

Πρωτοχρονιάτικα cupcakes καρότου
TASTY NEWS31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Πρωτοχρονιάτικα cupcakes καρότου

Τέλεια για το πρώτο brunch της νέας χρονιάς από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

Love to Cook blog: Πώς θα φτιάξεις Cheesecake με 4 υλικά!
TASTY NEWS31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Love to Cook blog: Πώς θα φτιάξεις Cheesecake με 4 υλικά!

Για το τελευταίο γλυκό του 2013, η food blogger ετοιμάζει βήμα βήμα το πιο yummy cheesecake με 4 μόνο υλικά!

Χριστουγενιάτικο κέικ εμπνευσμένο από τον κουραμπιέ
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Χριστουγενιάτικο κέικ εμπνευσμένο από τον κουραμπιέ

Από την Εβίτα Παπαχαραλάμπους

Γλυκιά συνταγή για γεμιστά σοκολατένια δαμάσκηνα!
TASTY NEWS24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Γλυκιά συνταγή για γεμιστά σοκολατένια δαμάσκηνα!

Το Love to Cook blog μας δείχνει την πιο γρήγορη συνταγή για σοκολατένιο γλυκό στη στιγμή!

Συνταγές για σοκολατάκια και ταρτάκια με 4 μόνο υλικά!
TASTY NEWS24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Συνταγές για σοκολατάκια και ταρτάκια με 4 μόνο υλικά!

Η food blogger και το Love to Cook μας δείχνουν βήμα βήμα 2 εύκολες συνταγές με σοκολάτα και ελάχιστα υλικά!

Τάρτα φράουλα σε χριστουγεννιάτικο μπαστούνι
TASTY NEWS20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Τάρτα φράουλα σε χριστουγεννιάτικο μπαστούνι

Μια έξυπνη παραλλαγή με εορταστικό mood από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

Συνταγή για πανετόνε με σταφίδες
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Συνταγή για πανετόνε με σταφίδες

Το παραδοσιακό ιταλικό τσουρέκι για την πρωτοχρονιά σε μία γλυκιά συνταγή με εύκολη προετοιμασία!

Love to Cook: Πώς θα φτιάξεις εύκολο παιδικό γλυκό σε 5 λεπτά!
TASTY NEWS18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Love to Cook: Πώς θα φτιάξεις εύκολο παιδικό γλυκό σε 5 λεπτά!

Η Food Blogger ετοιμάζει το πιο super παιδικό γλυκό με κρέμα χαλβά και μαρμελάδα βήμα βήμα! Ιδανικό για παιδικό πάρτι!

Χριστουγεννιάτικο τράιφλ (trifle) σοκολάτας
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Χριστουγεννιάτικο τράιφλ (trifle) σοκολάτας

Μια εναλλακτική ιδέα για το τραπέζι του ρεβεγιόν από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

Ρόφημα ζεστής σοκολάτας σαν τιραμισού
TASTY NEWS05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Ρόφημα ζεστής σοκολάτας σαν τιραμισού

Μια συνταγή ιδανική για τα κρύα απογεύματα του Δεκέμβρη από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη