Tasty Guide : Επιδόρπια09 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2017

Συνταγές με αβοκάντο: Φτιάξε ελαφρύ σοκολατένιο μωσαϊκό από τη διαιτολόγο

Συνταγές με αβοκάντο: μια νόστιμη και light παραλλαγή για σοκολατένιο μωσαϊκό από την Κλειώ Δημητριάδου

Συνταγές με αβοκάντο

Αν σού αρέσουν οι συνταγές με αβοκάντο, τότε αυτή είναι μια ιδανικά για εσένα επιλογή. Μια συνταγή για μωσαϊκό με αβοκάντο από τη διατροφολόγο- διαιτολόγο Κλειώ Δημητριάδου.

Υλικά:

125 γρ. βούτυρο
125 γρ. αβοκάντο (ώριμο, ζυγίζουμε τη σάρκα*)
40 γρ. στέβια **
40 γρ. κονιάκ
50 γρ. κακάο
250 γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση:

Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε, αφού αφαιρέσουμε από τη φωτιά, το αβοκάντο. Το μείγμα θέλουμε να γίνει ομοιογενές οπότε χρησιμοποιούμε μπλέντερ (ή ράβδο χειρός)…

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Brownies με τσάι matcha, χουρμάδες και χαρούπι: Τέλεια και ελαφριά συνταγή για το αγαπημένο γλυκό
Επιδορπια17 Σεπτεμβρίου 2018

Brownies με τσάι matcha, χουρμάδες και χαρούπι: Τέλεια και ελαφριά συνταγή για το αγαπημένο γλυκό

Η τέλεια εναλλακτική για brownies χωρίς γλουτένη, ζάχαρη και αλεύρι

Επιδορπια03 Ιουλίου 2018

Τιραμισού σε ποτήρι – «σήκωσέ με ψηλά» γιατί δεν είμαι καλά

Αυτή τη συνήθεια του γλυκού που σου «παίρνει τη στενοχώρια» την ακολούθησα μεγαλώνοντας κι εγώ

Επιδορπια20 Ιουνίου 2018

Ανακάλυψε τον εαυτό σου με ένα Nirvana!

Θα αναπληρώσει κάθε κενό σου!

Επιδορπια15 Ιουνίου 2018

Το Κayak Γλυφάδας συναντά τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη

Το κατάστημα Κayak Γλυφάδας φιλοξενεί τον pastry chef σε μια αποκλειστική limited καλοκαιρινή συνεργασία.

Επιδορπια16 Μαΐου 2018

Το πιο νόστιμο (και vegan) παγωτό καρύδας μόνο με 3 υλικά

Απόλαυσε το αγαπημένο σου επιδόρπιο στην light εκδοχή του.

Best of network