Tasty Guide : Επιδόρπια16 ΜΑΪΟΥ, 2018

Το πιο νόστιμο (και vegan) παγωτό καρύδας μόνο με 3 υλικά

Απόλαυσε το αγαπημένο σου επιδόρπιο στην light εκδοχή του.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί του όλα εκείνα τα λαχταριστά παγωτά που θέλουμε να απολαμβάνουμε κάθε χρόνο. Επειδή όμως παγωτό και θερμίδες πάνε μαζί βρήκαμε την πιο νόστιμη και light συνταγή για το αγαπημένο σου επιδόρπιο.

Ακόμα και αν δεν ανήκεις στην κατηγορία όσων ακολουθούν την vegan διατροφή αυτό το παγωτό καρύδας μόνο με τρία υλικά θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου για φέτος!

Υλικά (για οκτώ μερίδες)

  • 4 φλιτζάνια κρέμα καρύδας ή πλήρες γάλα καρύδας
  • 1 1/2 κουταλιά της σούπας φυσικό εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 του φλιτζανιού μέλι
  • νιφάδες καρύδας για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε την κρέμα (ή το γάλα) καρύδας μαζί με το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας.
  2. Βάλε το μείγμα στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει ελαφρώς.
  3. Στη συνέχεια ανακάτεψε το μείγμα με μίξερ χειρός και τοποθέτησε το ξανά στην κατάψυξη (για τουλάχιστον μία ώρα).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Επιδορπια03 Ιουλίου 2018

Τιραμισού σε ποτήρι – «σήκωσέ με ψηλά» γιατί δεν είμαι καλά

Αυτή τη συνήθεια του γλυκού που σου «παίρνει τη στενοχώρια» την ακολούθησα μεγαλώνοντας κι εγώ

Επιδορπια20 Ιουνίου 2018

Ανακάλυψε τον εαυτό σου με ένα Nirvana!

Θα αναπληρώσει κάθε κενό σου!

Επιδορπια15 Ιουνίου 2018

Το Κayak Γλυφάδας συναντά τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη

Το κατάστημα Κayak Γλυφάδας φιλοξενεί τον pastry chef σε μια αποκλειστική limited καλοκαιρινή συνεργασία.

Επιδορπια16 Μαΐου 2018

Το πιο νόστιμο (και vegan) παγωτό καρύδας μόνο με 3 υλικά

Απόλαυσε το αγαπημένο σου επιδόρπιο στην light εκδοχή του.

Επιδορπια30 Απριλίου 2018

Vegan cheesecake με γλυκοπατάτα | Μία υγιεινή και νόστιμη συνταγή

Για όλα εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα που θέλεις ένα γλυκό!

Best of network