Tasty Guide : Εύκολες Συνταγές19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

Guacamole με αστέρι Michelin

Η συνταγή του Roberto Ruiz, από το βραβευμένο με αστέρι Michelin μεξικάνικο εστιατόριο της Μαδρίτης Punto MX, για το δημοφιλές dip με αβοκάντο.

Guacamole με αστέρι Michelin

Δεν πρόκειται μόνο για αβοκάντο με την απαραίτητη συνοδεία από κόλιανδρο, κρεμμύδι και lime αλλά για το ενδεχομένως κορυφαίο dip του πλανήτη. O σεφ Roberto Ruiz, από το βραβευμένο με αστέρι Michelin μεξικάνικο εστιατόριο της Μαδρίτης Punto MX δίνει τη συνταγή για το καλύτερο guacamole που μπορεί να φτιάξει κάποιος. Πατά πάνω στην παραδοσιακή μεξικάνικη συνταγή, έχει όμως και κάποια ενδιαφέροντα twists που σίγουρα αναβαθμίζουν τη γεύση του.

Υλικά

2 ώριμα αβοκάντο

λάδι από αβοκάντο

ψιλοκομμένο κρεμμύδι

πιπεριές jalapeño σε πολύ λεπτές φέτες

κόλιανδρος

ρόδι

2 lime

τριμμένα φιστίκια

σπόροι κολοκύθας

Δες περισσότερα στο Tasty-guide.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ