Υλικά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι μεγαλούτσικο, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
500 γρ. ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
μαιντατό ψιλοκομμένο
μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρεμμύδι σε χαμηλή θερμοκρασία για 15 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια να γυαλίσει και να μαλακώσει.
Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε για 1 λεπτό ακόμα ανακατεύοντας. βάζουμε μέσα τις ντομάτες και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με λίγο μπαχάρι και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά ή ώσπου να δέσει η σάλτσα.
Λίγο πριν κλείσουμε το μάτι, προσθέτουμε και το μαϊντανό και ανακατεύουμε.
Ταιριάζει στα ζυμαρικά και όχι μόνο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr