Follow us

Σολομός με miso και κινέζικο λάχανο, μία σούπερ ιαπωνική συνταγή

Με μόλις 20 λεπτά προετοιμασία

Σολομός με miso και κινέζικο λάχανο, μία σούπερ ιαπωνική συνταγή

Σολομός με miso και κινέζικο λάχανο

Μερίδες: 4 Συνολικός χρόνος: 20 λεπτά

Υλικά

  • · 600 γρ. φιλέτο σολομού, κομμένο σε 4 φέτες
  • · 2 «κεφάλια» κινέζικο λάχανο bok choy, κομμένο στη μέση κατά μήκος
  • · 1/4 φλ. σάλτσα στρειδιών (oyster sauce)
  • · 2 κ.σ. ξίδι από κρασί
  • · 1 κ.σ. miso
  • · 1 κ.σ. νερό
  • · 1 κ.σ. σησαμέλαιο
  • · Άλάτι θαλασσινό
  • · Μία κόκκινη στρογγυλή πιπεριά, κομμένη σε δαχτυλίδια
  • · 90 γρ. μανιτάρια shiitake σε λεπτές φέτες
  • · 4 κρεμμυδάκια ξερά, σε πολύ λεπτές φέτες
  • · 2 κ.σ. σπόροι σουσαμιού (προαιρετικά)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ