Follow us

European Young Chef Award 2018: Ο Έλληνας chef που πέτυχε μια σημαντική διάκριση!

Μια μεγάλη και σημαντική διάκριση για την Ελληνική γαστρονομία κέρδισε η μαγειρική ομάδα του SantAnna

Screenshot_1

Μια μεγάλη και σημαντική διάκριση για την Ελληνική γαστρονομία κέρδισε η μαγειρική ομάδα του SantAnna, που εκπροσώπησε την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον τελικό του διαγωνισμού European Young Chef Award 2018, λαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Ο νεαρός σεφ Αντώνης Δημοβασίλης με την κατεύθυνση του Executive chef Άκη Αμυρά και την επίβλεψη του master chef Χρήστου Αθανασιάδη, έλαβε την τρίτη θέση της διοργάνωσης με το πιάτο «Αρχέγονον». Ένα ευρηματικό και ευφάνταστο πιάτο με σφυρίδα, πουρέ τοπιναμπούρ και σούπα κακαβιάς όπου τα ντόπια προϊόντα παντρεύονται με τις σύγχρονες τεχνικές και διαμορφώνουν μια νέα προσέγγιση στην παραδοσιακή μυκονιάτικη κουζίνα!

Δες το βίντεο της υποψηφιότητας:

Ο Αντώνης Δημοβασίλης, αναδείχθηκε ως ο τρίτος καλύτερος νεαρός μάγειρας στον τελικό του European Young Chef Award 2018 που διεξήχθη στην Ιρλανδία τον Νοέμβριο κερδίζοντας τη σημαντική αυτή διεθνή διάκριση ανάμεσα σε κορυφαίους νέους chef από όλη την Ευρώπη.

Η διάκριση του Αντώνη κάνει όλους εμάς στον Όμιλο nice n easy ιδιαίτερα υπερήφανους και επιβεβαιώνει την πίστη μας στην αξία των ντόπιων ποιοτικών προϊόντων και της farm-to-table φιλοσοφίας που εφαρμόζουμε σε όλα μας τα εστιατόρια αλλά και την εμπιστοσύνη μας στους νέους ανθρώπους τους οποίους προσπαθούμε να εμπνέουμε για να εξελίσσονται και να ξεχωρίζουν με το ταλέντο, την αγάπη και την αφοσίωση τους στη μαγειρική τέχνη.

Καθοριστική συμβολή στη διάκριση είχαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο περιφερειάρχης κύριος Γιώργος Χατζημάρκος, καθώς και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Νοτίου Αιγαίου και ο πρόεδρος Νίκος Χριστοφόρου, που ενθάρρυναν και υποστήριξαν την πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας.

Λίγα λόγια για τον Διαγωνισμό

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην πλατφόρμα των Ευρωπαϊκών Γαστρονομικών Περιφερειών (ERG) και στο Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τεχνών και Τουρισμού (IGCAT), καθώς και η κατάκτηση του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το 2019, ήταν η αφορμή για να προγραμματιστούν τοπικοί διαγωνισμοί σε πέντε συνολικά νησιά της Περιφέρειας, για την ανάδειξη του νεαρού σεφ, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό European Young Chef Award 2018 στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2018 στο Galway, στην Ιρλανδία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ