Follow us

Ανακαλύψαμε το πιο υγιεινό μαύρο ψωμί με ελαιόλαδο!

Ένα μαύρο ψωμί από 100% αλεύρι ολικής αλέσεως από την Κρήτη είναι υγιεινό, πόσο μάλλον όταν φτιάχνεται με ελαιόλαδο.

Μαύρο & Υγιεινό

Ένα μαύρο ψωμί από 100% αλεύρι ολικής αλέσεως είναι υγιεινό, πόσο μάλλον όταν φτιάχνεται με ελαιόλαδο.

Η μικρή οικογενειακή εταιρεία Lydia's παρουσιάζει υπερήφανα το νέο μαύρο ψωμί σε φέτες για τοστ αποκλειστικά από 100% αλεύρι ολικής αλέσεως και ελαιόλαδο, ένα ιδιαίτερο προϊόν μοναδικό μέχρι στιγμής στην ελληνική αγορά.


Ανακαλύψαμε το πιο υγιεινό μαύρο ψωμί με ελαιόλαδο!


Δύο φέτες από το μαύρο ψωμί 100% με αποκλειστικά αλεύρι ολικής άλεσης και ελαιόλαδο καλύπτουν την ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα σε μαγνήσιο σύμφωνα και με διατροφολογικές αναλύσεις, ενώ ο συγκεκριμένος τύπος αλεύρου ολικής άλεσης, παράγεται στην Κρήτη αποκλειστικά για το Lydia’s και είναι πολύ πλούσιο σε φυτικές ίνες (6γρ/100γρ προϊόντος) και σίδηρο, σε Ω6 και Ω3 λιπαρά οξέα, καθώς και σε βιταμίνη Β1 γνωστή και ως θειαμίνη, απαραίτητη για την εξασφάλιση ενέργειας και την ανάπτυξη και καλή λειτουργία των μυών, της καρδιάς και του πεπτικού και νευρικού συστήματος.
Επίσης, περιέχει και βιταμίνη Β3, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματος, την καλή λειτουργία του πεπτικού και του κυκλοφορικού συστήματος, την απελευθέρωση ενέργειας και την άμυνα του οργανισμού για τα κρυολογήματα. Η κάθε φέτα έχει 120 θερμίδες.

www.lydias.gr

Δες επίσης:
Συνταγή για Καλτσούνια κρητικά από την Εβίτα Παπαχαραλάμπους
Κέικ σπανακόπιτα της στιγμής από την Ελένη Ψυχούλη
To λάδι της χρονιάς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ