Follow us

ATM... για cupcakes!

Η ζαχαροπλαστική προχώρησε επίσημα ένα βήμα παραπέρα με τη δημιουργία του πρώτου αυτόματου πωλητή για cupcakes!

cupcakes0403

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο του κόσμου αφιερωμένο στα cupcakes, Sprinkles, με έδρα το Λος Άντζελες προχώρησε ένα βήμα παραπέρα με την δημιουργία του πρώτου 24ωρου αυτόματου πωλητή για cupcakes στον κόσμο!

Ο αυτόματος πωλητής ονομάζεται 24-Hour Sprinkles και θα πουλάει cupcakes όλη την ημέρα, κάθε ημέρα. Οι πελάτες, εκτός από cupcakes θα είναι σε θέση να αγοράσουν μια σειρά προϊόντων όπως κεικ, t-shirts, καπέλα... ακόμα και cupcakes για τα σκυλιά τους! Ο μικρός ροζ πωλητής Sprinkles, σύμφωνα με την εταιρία, θα ανανεώνεται με φρεσκοψημένα cupcakes κάθε μέρα.

ATM... για cupcakes!
Sprinkles Cupcake ATM

Τα "σατανικά" σχέδια της εταιρίας όμως δεν σταματούν εκεί. Δίπλα από τον αυτόματο πωλητή θα λειτουργήσει ένα μαγαζί με σπιτικό παγωτό αλλά και cupcake sandwich με παγωτό! Σωστά άκουσες... φαντάσου λοιπόν τώρα μια απόλαυση μεγαλύτερη από ένα cupcake... κομμένη στα δύο και γεμάτη με μια μπάλα σπιτικού παγωτού!!

Σίγουρα, o Sprinkles, είναι το πρώτο ATM για cupcakes εκεί έξω, αλλά ο κόσμος έχει δει ήδη μια σειρά από εξωφρενικούς αυτόματους πωλητές, όπως τον αυτόματο “μπαγκετο-ψήστη” στο Παρίσι και τον πωλητή κρασιού στην Πενσυλβάνια.

Λες να γίνει κάτι παρόμοιο και στην Ελλάδα; Αυτόματος πωλητής για σουβλάκια!

Δες επίσης:

Συνταγές για cupcakes


Φωτογραφία: Sprinkles/Facebook

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ