Follow us

Εat, Cook, Love: H Ελένη Ψυχούλη σου δίνει βήμα-βήμα τη συνταγή για Τάρτα Σοκολατένια Κόλαση

Μας συστήνει στα τοπικά γλυκίσματα Γιαμ από τη Λάρισα και μας ξεναγεί σε ένα "μπακάλικο" νέας εποχής με με τα πιο εκλεκτά τοπικά και βιολογικά προϊόντα σε τιμές που συναγωνίζονται ένα φτηνό σούπερ-μάρκετ.

Εat, Cook, Love: H Ελένη Ψυχούλη σου δίνει βήμα-βήμα τη συνταγή για Τάρτα Σοκολατένια Κόλαση


Μας συστήνει στα τοπικά γλυκίσματα Γιαμ από τη Λάρισα και μας ξεναγεί σε ένα "μπακάλικο" νέας εποχής με με τα πιο εκλεκτά τοπικά και βιολογικά προϊόντα σε τιμές που συναγωνίζονται ένα φτηνό σούπερ-μάρκετ


Η Ελένη, κάπου ανάμεσα στις γιορτές, ετοιμάζει και σου προτείνει μια τάρτα γεμιστή με λαχταριστή σοκολάτα, ιδανική για τα τραπέζια και τα καλέσματα της περιόδου. Να την μαγειρέψεις στους καλεσμένους σου ή να την πας δώρο σε επίσκεψη! Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή με φωτογραφίες βήμα-βήμα.

Μας κερνάει μια κουταλιά από τα εντυπωσιακά λαρισαϊκά γλυκίσματα μέσα σε βαζάκι "Γιαμ" από φράουλες, σμέουρα, φραγκοστάφυλο μαύρο και κόκκινο χωρίς γλυκόζη και χρωστικές. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Τέλος μας δίνει οδηγίες για ένα μυστικό μαγαζάκι με ξεχωριστά τοπικά προϊόντα και βιολογικές πρώτες ύλες κρυμμένο στη Νέα Ελβετία. Ανακάλυψε το με ένα κλικ εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ