Follow us

Η Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει κοτόπουλο με ντοματίνια και βασιλικό!

Μας ξεναγεί στο Tsipoutapas, το νέο εστιατόριο του ανθρώπου που έφτιαξε το πιο επιτυχημένο ψαρομάγαζο στην Αθήνα και δοκιμάζει εδέσματα στo Αrapian.

Η Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει: Κοτόπουλο με ντοματίνια και βασιλικό


Μας ξεναγεί στο Tsipoutapas, το νέο εστιατόριο του ανθρώπου που έφτιαξε το πιο επιτυχημένο ψαρομάγαζο στην ιστορία της αθηναϊκής θαλασσονοστιμιάς και δοκιμάζει εδέσματα από τις μεγαλύτερες ποικιλίες τυριών και αλλαντικών στo Αrapian.


Cook No16
H Eλένη σου λύνει τα χέρια με μια γρήγορη συνταγή για κοτόπουλο στο τηγάνι. Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις φωτό

Eat Νο16
O Βασίλης Ακρίβος μπορεί να παινεύεται ότι έχει καταφέρει το πιο επιτυχημένο ψαρομάγαζο στην ιστορία της αθηναϊκής θαλασσονοστιμιάς. Σήμερα ένα βήμα πάντα μπροστά από τους άλλους, συνεταιρίζεται με δυό κολλητούς κι ανοίγει πανιά από την όχθη της Μεταμόρφωσης. Μάθε περισσότερα εδώ

Love No16
Ο γρίφος του πώς μπορεί να χωρά μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες τυριών και αλλαντικών στην πόλη στη μικροσκοπική καλύβα του Αλή-Μπαμπά, είναι ένα αίνιγμα που δεν θα κατορθώσεις να λύσεις, γιατί στο μεταξύ, ο Φάνης Θεοδωρόπουλος, τρίτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε το 1935 Σαρκίς Αραπιάν, θα σε έχει μπουκώσει τις εξαιρετικές νοστιμιές του, μαζί με μια υπέροχη ρακή, θα έχεις πιάσει την κουβέντα με τους υπόλοιπους πελάτες και γενικώς θα βιώνεις το θαύμα που μεταμορφώνει ακαριαία τα ψώνια σε τσιπουροκατάνηξη με σπάνια εδέσματα. Διάβασε περισσότερα εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ