Follow us

Πού θα βρεις τα νέα βιβλία συνταγών της πολυβραβευμένης Ρένας της Φτελιάς;

Αποκλειστικά με το Τηλέραμα!

kaseropita

Η πολυβραβευμένη μαγείρισσα Ρένα της Φτελιάς θα είναι κάθε μήνα κοντά μας με αυθεντικές ελληνικές συνταγές σε νέες εκδόσεις!

Το πρώτο βιβλίο «Οι Πίτες Μου» κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου αποκλειστικά με το περιοδικό «Τηλέραμα». Σε αυτό το βιβλίο η Ρένα της Φτελιάς μοιράζεται όλα τα μυστικά για τραγάνες και λαχταριστές πίτες που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα τραπέζι.

Πού θα βρεις τα νέα βιβλία συνταγών της πολυβραβευμένης Ρένας της Φτελιάς;

Κασερόπιτα

Υλικά:

1 κιλό τριμμένα τυριά (κασέρι, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα)

6 αβγά

500 γρ. κρέμα γάλακτος

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

λίγο δυόσμο ή βασιλικό ή άνηθο ή τίποτα

λίγη πάπρικα

2 σπιτικά φύλλα γιαουρτιού ή 2 φύλλα του εμπορίου (χωριάτικο ή κουρού)

Εκτέλεση:

Ανάβω τον φούρνο στους 180°C.

Σε μια λεκάνη βάζω την κρέμα, τα αβγά, τα τριμμένα τυριά, πιπέρι, λίγη πάπρικα και όποιο πράσινο μυρωδικό προτιμώ (αν θέλω).

Τα ανακατεύω όλα μαζί, να ενωθούν μεταξύ τους.

Λαδώνω ένα ταψί και απλώνω το ένα φύλλο.

Στρώνω το μίγμα της πίτας και από πάνω απλώνω το άλλο φύλλο.

Το λαδώνω, το τρυπάω με πιρούνι και το κόβω όπως θέλω.

Βάζω το ταψί στον φούρνο και το ψήνω γύρω στα 40 – 45 λεπτά.

Αφήνω λίγο να κρυώσει και σερβίρω.

Ανακάλυψε 15 δοκιμασμένες συνταγές για αλμυρές και γλυκές πίτες που άφησαν εποχή. Αποκλειστικά με το περιοδικό Τηλέραμα!

T01_RENA_FTELIAS_COVER

ΜΟΝΟ 3,90€ + 1,50€ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ