Κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις για μία βραδιά στο ARTISANAL μαζί με το ρούμι Zacapa Solera 23 (αποτελέσματα)

H Miss Bloom σου εξασφαλίζει μία γαστρονομική εμπειρία βασισμένη στην αρχή του Art of Slow.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των foodies τότε θα ξέρεις πως μία γαστρονομική εμπειρία ισοδυναμεί με την ανακάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού μέρους για φαγητό αλλά και στην επιστροφή σε ήδη κλασσικές και διαχρονικές επιλογές.

Μία τέτοια εμπειρία θα σου προσφέρει και το ARTISANAL την Τετάρτη 15 Μαΐου σε συνεργασία με το εκλεκτό ρούμι Zacapa Solera 23 και μαζί σε προσκαλούν σε ένα Exclusive Secret dinner που γιορτάζει την φιλοσοφία του Art of Slow μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό.

Τι είναι το Art of Slow

Για πολλά χρόνια, το να είσαι busy, να δουλεύεις πολύ και να έχεις στόχο μόνο την καριέρα σου ήταν ο ορισμός της επιτυχίας. Χωρίς χρόνο για τους φίλους και την οικογένεια και κυρίως χωρίς χρόνο για εσένα. Η τάση του mindfulness όμως έφερε μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που ορίζουμε την επιτυχία, αλλά και στο πώς η επιτυχία είναι μέρος πλέον ενός μεγαλύτερου στόχου, αυτού της ευτυχίας.

Μπορείς να είσαι επιτυχημένη και χωρίς να τρέχεις διαρκώς να προλάβεις κάποια προθεσμία και να ζεις συνεχώς σε γρήγορους ρυθμούς. Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία που πρεσβεύει το εκλεκτό ρούμι Zacapa Solera 23, την τέχνη του Art of Slow.

Σημαίνει ότι έχεις επιλέξει να δώσεις προσοχή σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά για εσένα και για το δικό σου mindfulness. Σημαίνει να «ρίχνεις» τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και να απολαμβάνεις όσα έχουν πραγματικά σημασία στη ζωή παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Πώς θα ζήσεις μία Art of Slow εμπειρία

Επάνω στην αρχή και την αξία του χρόνου εργάζονται και οι άνθρωποι του Zacapa Solera 23. Το premium ρούμι από την Γουατεμάλα αποστάζεται με εξειδικευμένο τρόπο, με μια διαδικασία αργής ωρίμανσης σε υψόμετρο 2.300 μέτρων, στο Σπίτι Πάνω από τα Σύννεφα, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται το αποστακτήριο, και στην παραγωγή του τίποτα δε γίνεται βιαστικά. Σε αντίθεση με τα περισσότερα ρούμια που χρησιμοποιούν μελάσα, για το συγκεκριμένο ρούμι χρησιμοποιείται μόνο συμπυκνωμένο παρθένο μέλι ζαχαροκάλαμου.

H παλαίωσή του φυσικά και απαιτεί σημαντικό χρόνο, και επιτυγχάνεται μέσω της διαδικασίας Sistema Solera, που επιτρέπει στα διάφορα blends να «ξεκουράζονται» σε επιλεγμένα βαρέλια. Και επειδή το ρούμι ωριμάζει πιο αργά σε μεγαλύτερα υψόμετρα, η διαδικασία επιτρέπει στο χρώμα, το άρωμα και τη γεύση να πάρουν όλο το χρόνο που χρειάζονται, για να ωριμάσουν σε τέλεια αρμονία, δημιουργώντας με αυτό τη μέθοδο ένα εξαίσιο αρωματικό ρούμι.

Και αν δεν το γνωρίζεις ήδη, όλα γίνονται υπό το άγρυπνο βλέμμα της Master blender Lorena Vásquez, που εκτός από κορυφαία στο είδος της είναι και μία από τις ελάχιστες γυναίκες στο επάγγελμα αυτό αποτελώντας πηγή έμπνευσης για το woman empowerment. Χάρη στη «μοναδική της μύτη» και το ταλέντο της, το ρούμι Zacapa Solera 23 έχει αναγνωριστεί ως μια από τις κορυφαίες ετικέτες ρούμι διεθνώς.

Κέρδισε μία γαστρονομική εμπειρία

Tο εκλεκτό ρούμι Zacapa Solera 23 που ωριμάζει στα 2.300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε αυτό που το αποκαλούν «Σπίτι Πάνω από τα Σύννεφα», θα συνοδεύσει με τον καλύτερο τρόπο το γεύμα σου στο ARTISANAL είτε με ένα ιδανικό aperitif πριν από κάποιο γεύμα ή σε εκείνον του digestif, μετά από αυτό. Και επειδή το fine dining συναντά το fine drinking σε έναν urban lounge- garden, πάρε μέρος στον διαγωνισμό τώρα για να είσαι μία από τις τυχερές που θα παραβρεθούν στο Exclusive dinner στις 15 Μαΐου στο
ARTISANAL.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού

ΜΥΡΤΩ ΒΑΡΕΛΑ

Χριστίνα Λαλιωτη

Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για το δώρο τους.

Page: 1 2

Share
ΓΡΑΦΕΙ
Μανταλένα Κουβάτση

FRESH NEWS

H Vivienne Westwood συνεργάζεται ξανά με την Asics

To αποτέλεσμα είναι τα sneakers Gel-Kayano™ 26 που θα βγουν σε λίγες μέρες στην αγορά. Read More

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Η απίστευτη ιστορία του Νίκου Κοκλώνη στο νέο Esquire

Τη διηγείται ο ίδιος στο τεύχος Φθινόπωρο 2020 που κυκλοφορεί το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ. Read More

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Κολιοί με σπανάκι και πατάτες

Πώς θα φτιάξετε νόστιμους κολιούς με σπανάκι και πατάτες. Read More

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Selena Gomez | Ποζάρει με αυτοπεποίθηση και δείχνει την ουλή που της άφησε η μεταμόσχευση νεφρού

«Νιώθω αυτοπεποίθηση για το ποια είμαι και το τι έχω περάσει» Read More

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Το MissBloom.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε πώς

εδώ