Tip | Διαλέξτε ένα απαλό, μέτριο ή έξτρα καυτερό κάρι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις αντοχές σας.
800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
2 κρεμμύδια
2 κουτ. σούπας μέλι
2 κουτ. γλυκού κάρι
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
4 κουτ. σούπας κέτσαπ
100 ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Κόψτε το φιλέτο του κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια.
Κόψτε τα κρεμμύδια σε μικρά κομμάτια, στο ίδιο μέγεθος με αυτά του κοτόπουλου.
Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το μέλι, το κάρι, τη μουστάρδα, την κέτσαπ, αλάτι και πιπέρι.
Βάλτε σε ένα σκεύος τα κομμάτια του κοτόπουλου και περιχύστε τα με το μίγμα αυτό.
Αφήστε τα στο ψυγείο για 1-2 ώρες και μετά περάστε τα σε καλαμάκια για σουβλάκια: περάστε εναλλάξ κομμάτια κοτόπουλου και κρεμμύδια.
Ψήστε τα στους 180°C για 30 λεπτά.
Tip
Διαλέξτε ένα απαλό, μέτριο ή έξτρα καυτερό κάρι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις αντοχές σας.
Πριν από 56 χρόνια παντρεύτηκε το πιο εμβληματικό ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου Read More
Η δερματολόγος Ιωάννα Πανουτσοπούλου εξηγεί πώς θα αποκτήσουμε πιο ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα σε πρόσωπο,… Read More
O εγκλεισμός στο σπίτι αποτελεί την καλύτερη στιγμή για να πειραματιστείς Read More
Τα παιχνίδια με την κόρη τους Read More
Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και η ανακοίνωση της οικογένειας Read More
Από το skinimalism μέχρι τα celebrities skincare lines. Read More
© 2021 MISS BLOOM ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ –
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ – ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ – ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Το MissBloom.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε πώς
εδώ