Tasty Guide : Κυρίως Πιάτα27 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2020

Το Κλασικό Γαλλικό Τυρένιο Σουφλέ

Για πιο τυρένια κρούστα, πριν το φουρνίσουμε, πασπαλίζουμε το σουφλέ με τριμμένη γραβιέρα.

Το Κλασικό Γαλλικό Τυρένιο Σουφλέ

Υλικά

25 γρ. βούτυρο αγελαδινό για την μπεσαμέλ και 1 κ.σ. βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού

1 κ.σ. αλεύρι

250 ml γάλα φρέσκο ζεστό

6 αβγά, χώρια οι κρόκοι από τα ασπράδια

125 γρ. γραβιέρα τριμμένη ή οποιοδήποτε γλυκό τυρί (έμενταλ ή γκούντα)

1 κ.σ. μαϊντανό

1 κ.γλ. γεμάτο μουστάρδα

φρυγανιά ή παρμεζάνα για το σκεύος

Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Best of network