Tasty Guide07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πίτσα από τους ειδικούς του είδους

Τα πάντα για το λατρεμένο φαγητό από το στόμα των ειδικών

πίτσα

Αν η ευτυχία ήταν φαγητό θα ήταν σίγουρα πίτσα. Το Bon Appétit Magazine μίλησε με τους experts της πίτσας Anthony Falco, Mike Fadem, Frank Pinello, Joe Beddia και Mark Ianoco –όλοι τους ιδιοκτήτες pizza restaurants σε Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια– οι οποίοι δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που ταλανίζουν τους απανταχού λάτρεις της πίτσας.

Ας δούμε λοιπόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πίτσα:

Εκτός από τυρί και σάλτσα, ποια είναι τα δύο ακόμη απαραίτητα υλικά;

Falco: Μανιτάρια και κρεμμύδι, σίγουρα.
Fadem: Κρεμμύδι και μανιτάρια
Beddia: Πεπερόνι και μανιτάρια.
Pinello: Πεπερόνι και κρεμμύδι.
Iacono: Σκόρδο. Μόνο σκόρδο.

Επιτρέπεται να μην τρώει κάποιος την κρούστα;

Δες τη συνέχεια στο askmen.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ TASTY GUIDE

Best of network