Follow us

Μια ολοκαίνουργια bistronomy εμπειρία με γεύση ελληνική στην καρδιά της Αθήνας

Γευστικές ιστορίες στην καρδιά της Αθήνας.

Stories Urban Bistronomy

Μια ολοκαίνουργια bistronomy εμπειρία με γεύση ελληνική, σε περιμένει να την ανακαλύψεις στη συμβολή των οδών Βορέου και Καρόρη. Εκεί βρίσκεται το ολοκαίνουργιο εστιατόριο Stories Urban Bistronomy, στο roof top του ξενοδοχείου The Editor Athens Hotel, το οποίο λειτουργεί με την υπογραφή του επιτυχημένου chef Γιάννη Λιόκα.

Τι είναι το bistronomy

Ένας ιδιαίτερο συναπάντημα της υψηλής γαστρονομίας με το casual dining, έφερε το απόλυτο match που μεταφράστηκε σε τάση και ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο με τον όρο bistronomy.

Στο Stories Urban Bistronomy μπορείς να απολαύσεις gourmet τεχνικές μαγειρικής και επιλεγμένες ελληνικές πρώτες ύλες, σε μια χαλαρή, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στην καρδιά της πόλης. Το εστιατόριο προσφέρει ένα γαστρονομικό concept βασισμένο στην Ελληνικότητα. Το fine casual της «μπιστρονομίας» του Stories, προτείνει αντισυμβατικά και αυθόρμητα μενού σε προσιτές τιμές, αλλά με γαστρονομικό χαρακτήρα που αντανακλούν τα γευστικά ταξίδια του Γιάννη Λιόκα από τη μέχρι σήμερα εμπειρία του. Πρόκειται για μία προσιτή και σύγχρονη βιωματική ελληνική κουζίνα σε μπιστρονομική εκδοχή, η οποία βασίζεται στην άποψη του chef ότι «η γαστρονομία είναι για όλους».

Η ανοιχτή κουζίνα, κατά μήκος του χώρου σου δίνει τη δυνατότητα να συντονιστείς με τον ρυθμό της κουζίνας του Γιάννη και της ομάδας του. Το vibe διαχέεται στον χώρο και εσύ περιμένεις με αγωνία να γευθείς αυτά που με σιγουριά και ακρίβεια ετοιμάζονται για σένα.

Το μενού περιλαμβάνει πρασοτυρόπιττα, σελινόριζα με κανθαρέλλες και χόρτα φρικασέ, χτένια με κρέμα φασολάδας, Αθηναϊκή με αυγοτάραχο, βοδινή γλώσσα με μαγιονέζα τόνου Αλοννήσου, λαχανοντολμάδες στα κάρβουνα, πατάτες στη θράκα με μαύρη τρούφα και μοσχαρίσιες στηθοπλευρές σε στάχτη, λαυράκι σε νεκρή ζύμη με κρέμα αγκινάρας, μοσχαρίσια μάγουλα με γλυκό τραχανά και Ελληνικό καφέ, μαύρο χοίρο αλλά και αρνάκι ρεβιθάδα με κάπαρη γιαχνί.

Ελληνικά παραδοσιακά γλυκά σε bistronomy διάσταση συμπληρώνουν τον κατάλογο του εστιατορίου όπως το ρυζόγαλο με παγωτό από ανθόγαλα και καρύδια, το γαλακτομπούρεκο με σιρόπι από μπαχαρικά, ο μπακλαβάς με παγωτό κανέλα, αλλά και το τσουρέκι με πικρή σοκολάτα και κάρδαμο.

Info:

Stories Urban Bistronomy 5-7 Βορέου και Καρόρη, Αθήνα

www.storiesbistronomy.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ