Γυναίκα22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Aν αγαπάς το hiking και την επαφή με τη φύση δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εμπειρία

Ιδανική ευκαιρία για μια βόλτα στη φύση!

Aν αγαπάς το hiking και την επαφή με τη φύση δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εμπειρία

Αν αγαπάς το hiking, τα outdoor activities και την επαφή με τη φύση, τότε δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εμπειρία! Μετά την επιτυχία του πρώτου Salomon Women Hiking Experience, η Salomon Hellas και το Salomon Store Athens στην Κηφισιά διοργανώνουν για δεύτερη φορά μία μοναδική πεζοπορική εμπειρία στο βουνό για γυναίκες που απολαμβάνουν τις συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Save The Date

Το ραντεβού είναι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 10:30 στο Salomon Store Athens στην Κηφισιά, Κολοκοτρώνη 8, στο Salomon στην Ελλάδα. Εκεί, ο Λουκάς Πρατίλας, ένας από τους καλύτερους και πιο έμπειρους οδηγούς βουνού στην Ελλάδα, θα μιλήσει για τη διαδρομή και για τη σωστή επιλογή εξοπλισμού ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες.

Aν αγαπάς το hiking και την επαφή με τη φύση δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εμπειρία

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Στις 12:00 θα αναχωρήσει το πούλμαν από το κατάστημα με προορισμό τη Δυτική Πάρνηθα και συγκεκριμένα την περιοχή της Χασιάς, όπου θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία διάρκειας τριών ωρών μέσα από μία μαγευτική διαδρομή στο κατάφυτο τοπίο και στον καθαρό, φρέσκο αέρα. Στη συνέχεια θα επιστρέψει και πάλι με πούλμαν στο κατάστημα Salomon Store. Θα χρειαστείς ένα σακίδιο πλάτης, νερό, αθλητικά παπούτσια και αδιάβροχο σε περίπτωση βροχής!

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ

Όλες οι συμμετέχουσες θα έχουν – 20% έκπτωση στις αγορές τους στο κατάστημα Salomon store μέχρι τις 31/12/2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ

Best of network