Γυναίκα : Ψυχολογία16 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

PowerHerChoices: Μία νέα εκστρατεία που αφορά όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας

Η νέα δυνατή καμπάνια της Benetton για την προστασία των γυναικών από μη προγραμματισμένες εγκυμοσύνες με μία δυνατή εκστρατεία

PowerHerChoices

Όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν ελεύθερα το εάν και το πότε θα μείνουν έγκυες.

Αυτό είναι το βασικό μήνυμα που η United Colors of Benetton και το UNFPA, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό, θέλουν να μεταφέρουν σε όλον τον κόσμο μέσα από τη νέα εκστρατεία PowerHerChoices.

“Είναι εκατομμύρια οι γυναίκες και οι έφηβες κοπέλες που δεν έχουν πρόσβαση στις σύγχρονες μεθόδους και συστήματα αντισύλληψης”, λέει η κ. Natalia Kanem, Εντεταλμένη Εκτελεστική Διευθύντρια του UNFPA. “Τα πέντε τελευταία χρόνια, χάρη στην πρωτοβουλία του προγράμματος Οικογενειακός Προγραμματισμός 2020, προσεγγίσαμε άλλες τριάντα εκατομμύρια γυναίκες. Αλλά πρέπει να εργαστούμε πιο σκληρά, ώστε να επεκτείνουμε τις εταιρικές μας σχέσεις και να εξαπλώσουμε πιο πολύ τα επίπεδα της προσέγγισής μας, ούτως ώστε κανείς να μην μένει πίσω”.

Η εκστρατεία PowerHerChoices έχει ως στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του οικογενειακού προγραμματισμού, να βρει νέους συνεργάτες και να υπογράψει αυτή την παγκόσμια πρόκληση. 

Δες παρακάτω το βίντεο και μάθε περισσότερα εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Best of network