Γυναίκα : Ψυχολογία08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2016

Τι στόχους βάζει για τη νέα χρονιά μια επιτυχημένη γυναίκα; Εμπνεύσου από την Garance Doré!

Και τα πιο χαρμόσυνα νέα για το 2016

Τι στόχους βάζει για τη νέα χρονιά μια επιτυχημένη γυναίκα; Εμπνεύσου από την Garance Doré!

Φωτογράφος,, illustrator, συγγραφέας, fashion blogger αλλά πάνω από όλα μία γυναίκα με ξεχωριστό στυλ και προσωπικότητα, η Garance Doré μάς δίνει έμπνευση για τη νέα χρονιά. Γράφοντας από το Μεξικό, όπου βρίσκεται για διακοπές, η Garance καταρρίπτει τον μύθο των New Year’s Resolutions και εστιάζει σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία.

“Το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα πρόσφατα είναι ότι αυτό που έχει περισσότερη σημασία από οτιδήποτε άλλο είναι η στάση που αποφασίζεις να κρατήσεις όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες (ακόμα και τις πιο ανόητες, όπως το ζουζούνι που με τσίμπησε χθες και τώρα είμαι στην παραλία με το ένα πόδι τέλεια ξυρισμένο και το άλλο να μοιάζει με ταρτάρ). Το 2015, προσπάθησα, όσο το δυνατόν περισσότερο, να ανταποκριθώ στις προκλήσεις με χαμόγελο και θετική στάση, παρά να αφήσω τον εαυτό μου να βυθιστεί στην ανησυχία και το άγχος. Και συνειδητοποίησα ότι αυτό αλλάζει σχεδόν τα πάντα, οπότε θα συνεχίσω να καλλιεργώ αυτή τη στάση”.

“Ακόμα και με το σώμα μου – ένα από τα πρώτα μέρη που είναι σημαντικό για τις γυναίκες να βρουν την ηρεμία και την αγάπη. Γιατί μόλις βρεις αυτή την ηρεμία, θα είσαι ελεύθερη να σκεφτείς πιο σημαντικά πράγματα από το “έπρεπε να παραγγείλω αυτά τα churros χθες το βράδυ;”. Αυτό δεν σημαίνει να αποκτήσεις το super skinny σώμα που “θα έπρεπε να είχες τώρα” ή να ταιριάξεις στα πρότυπα που έχουν καθιερωθεί. Απλά να βρεις τη δική σου ισορροπία, αποδεχόμενη τον εαυτό σου, και να είσαι καλή μαζί του”.

“Το 2015, δεν κατάφερα να πετύχω ολοκληρωτικά τον στόχο μου, αλλά βρήκα όμως πολλά κορίτσια που με ενέπνευσαν – στο Instagram κυρίως. Η Bailey Rebecca Roberts και οι εκπληκτικές καμπύλες της,, αλλά και άλλες όπως η Hannah Bronfman και το super αθλητικό κορμί της. Δεν χρειάζεται να έχεις εμμονή με το ιδανικό για να είσαι όμορφη, αρκεί να αποδεχτείς τον εαυτό σου. Τη στιγμή που θα πιστέψεις σε σένα, θα το κάνει και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Ακούγεται τετριμμένο, αλλά αυτή είναι η μαγική συνταγή”.
Μιλώντας για το Instagram, η Garance σχολιάζει ότι ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με τις ψεύτικες ζωές των άλλων στα social media. “Σταμάτα να ακολουθείς λογαριασμούς που σε αγχώνουν και εστίασε σε αυτούς που σου δίνουν κίνητρο και σε εμπνέουν”.

“Για το 2016, υπόσχομαι να ακολουθώ ανθρώπους και πράγματα που φαίνονται φυσικά. Να αποκτήσω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, παρά να προσπαθώ να ταιριάξω ή να ακολουθήσω έναν συγκεκριμένο οδηγό (αυτό ισχύει για όλη μας τη ζωή, αλλά αξίζει να το προσπαθήσουμε), να εργάζομαι σκληρά, αλλά να το διασκεδάζω και να σταματήσω να νιώθω ενοχές – δεν μπορούμε να ευχαριστούμε τους πάντες. Και μιας που αυτό υποτίθεται θα ήταν το Editor’s Letter, υπόσχομαι να κάνω αυτό το site πιο ενδιαφέρον, καινοτόμο και διαφορετικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Best of network