Γυναίκα : Ψυχολογία08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2019

Πώς να φροντίζω τον εαυτό μου; Κλέψε τα μυστικά της life coach

«Ανακρίναμε» τη life coach Δρ Νάνσυ Μαλλέρου και μάθαμε την απάντηση στο βασικο ερώτημα πώς να φροντίζω τον εαυτό μου. Υιοθέτησε τις καλές της συνήθειες!

Πώς να φροντίζω τον εαυτό μου; Κλέψε τα μυστικά της life coach

Συνεργάστηκε η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου, coach, ομιλήτρια, συγγραφέας, ιδρύτρια
και CEO Life Clinic Group, www.lifeclinicgroup.com

Πώς να φροντίζω τον εαυτό μου; Ακόμη κι αν ξέρεις πως για να φροντίσεις τους αγαπημένους σου θα πρέπει πρώτα να φροντίσεις τον εαυτό σου, ίσως δεν ξέρεις τον τρόπο. Αυτές είναι οι απαντήσεις της Δρ Νάνσυ Μαλλέρου και αξίζει να τις διαβάσεις με προσοχή.

Πώς να φροντίζω τον εαυτό μου;

«Ο δικός μου τρόπος να φροντίζω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου αφορά το ξεκίνημα της ημέρας και τη ρουτίνα με τα τρία βασικά συστατικά που δεν παραλείπω ποτέ: αγκαλιές, πρωινό και αποχή από το κινητό και τα e-mails μέχρι να φύγει το παιδί για το σχολείο.

  • Επιμένω στο πρωινό όχι μόνο γιατί συμβάλλει στο να υιοθετήσει το παιδί μας σωστές διατροφικές συνήθειες, αλλά και γιατί είναι η σίγουρη στιγμή της ημέρας που μας
    βρίσκει και τους τρεις διαθέσιμους και ανοιχτούς να εκφραστούμε, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και συναισθήματα.
  • Οι αγκαλιές πριν και μετά ενισχύουν το αίσθημα ενότητας και ασφάλειας και βοηθούν στο να ξεκινήσει η ημέρα μας με λιγότερο στρες και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Best of network