Γυναίκα : Καριέρα25 ΜΑΪΟΥ, 2016

Μια επιτυχημένη δημιουργός μοιράζεται το μυστικό πίσω από το δικό της success story

Αποκαλύπτει πώς τα προλαβαίνει όλα και το μυστικό της μπορείς να το αποκτήσεις και εσύ!

Μια επιτυχημένη δημιουργός μοιράζεται το μυστικό πίσω από το δικό της success story

Τις τσάντες της, τις αγαπούν τα μοδάτα κορίτσια από το Λονδίνο και το Βερολίνο. Τα σπίτια που διακοσμεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, παρουσιάζονται στις σελίδες glossy περιοδικών για το design και την αρχιτεκτονική. Τα σήμα κατατεθέν φωτιστικά και βάζα της από τσιμεντοκονία, κοσμούν τις βιτρίνες των πιο trendy καταστημάτων.  Και τα κέικ της, γλυκαίνουν τους ουρανίσκους των θαμώνων γνωστού Αθηναϊκού εστιατορίου.

Σχεδιάστρια αξεσουάρ και αντικειμένων, interior designer και… ολίγον ζαχαροπλάστης, η Νάνσυ Παπαδοπούλου είναι πολυτάλαντη  και πολυπράγμων. Όπως και πολυάσχολη. «Βρίσκομαι συνέχεια σε κίνηση. Ψάχνω παντού για ιδέες. Αναζητώ αντικείμενα για τα σπίτια και τα μαγαζιά που αναλαμβάνω , καινούργια υλικά για τις τσάντες μου, ακόμα και συνταγές για τα γλυκά μου», λέει χαρακτηριστικά.

«Όντας διαρκώς στο τρέξιμο, ο πιο πολύτιμος συνεργάτης, έχει αποδειχτεί το κινητό μου και φυσικά η γρήγορη σύνδεση στο Internet όπου και αν βρίσκομαι», δηλώνει. «Η έμπνευση μπορεί να έρθει οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Με τη σούπερ κάμερα του κινητού μου -εδώ τη χρησιμοποιούν ακόμα και οι επαγγελματίες φωτογράφοι- μπορώ ανά πάσα στιγμή να βγάλω φωτογραφία ότι μου κίνησε το ενδιαφέρον, να την «πειράξω» μέσω photo editor  και να την ανεβάσω κατευθείαν στο Instagram, εφαρμογή που χρησιμοποιώ συστηματικά για να προωθήσω τη δουλειά μου. Μπορώ επίσης άμεσα να στείλω στους πελάτες μου τη φωτογραφία, την τιμή και την περιγραφή κάποιου αντικειμένου που εντόπισα στο τάδε μαγαζί, ώστε να εγκρίνουν επιτόπου την αγορά του. Με αυτό τον τρόπο  γλυτώνω χρόνο και κόπο»,  εξηγεί.

«Μέσω  των google maps, επίσης μπορώ να βρω τη διεύθυνση και οδηγίες για τον οποιονδήποτε προμηθευτή.  Άλλη μια σημαντική διευκόλυνση, αφού γυρνάω όλη την Αττική. Να’ ναι καλά, λοιπόν, το γρήγορο mobile internet», τονίζει.  Χάρη στο νέο 4G δίκτυο WIND που προσφέρει ενισχυμένη κάλυψη και υψηλές ταχύτητες, η Νάνσυ μπορεί να έχει το γραφείο της εν κινήσει.

«Ευτυχώς που μέσα από το κινητό μου μπορώ να απαντώ αμέσως στα email μου, αλλά και στα sale request στο Facebook page μου «Tea & bags» ή  στο ηλεκτρονικό κατάστημα Etsy, στο οποίο έχω τοποθετήσει τις τσάντες και τα αντικείμενα μου.  Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένω πότε θα γυρίσω στη βάση μου για να ανταποκριθώ και άρα δεν χάνω καμία πιθανή πώληση»,  συμπληρώνει.

photo

 «Το πρόγραμμα μου είναι πολύ οικονομικό και μου παρέχει πολλά δεδομένα. Ακόμα και στο tablet. Αυτό μου είναι πολύ χρήσιμο στις παρουσιάσεις σε πελάτες μου, γιατί δείχνω μέσω online album στο Pinterest, το στυλ και το ύφος της διακόσμησης που οραματίζομαι για το χώρο τους. Και σε προσωπικό επίπεδο, το 4G μου λύνει τα χέρια. Κάνω όπου και αν βρίσκομαι online τις διάφορες πληρωμές μου, από το λογαριασμό της ΔΕΗ, μέχρι τις συνδρομές στα διάφορα site με τα οποία συνεργάζομαι. Ταυτόχρονα κλείνω εισιτήρια μέσα από τα apps αεροπορικών εταιριών, κοιτάζω τα σινεμά ή βρίσκω από το Foursquare και το Tripadvisor, εστιατόρια και καφέ που είναι εκείνη τη στιγμή κοντά μου και αξίζει να δοκιμάσω. Εννοείται βέβαια ότι μέσω Viber, Whatsapp ή Skype είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τους φίλους  μου», προσθέτει.

Έχοντας επενδύσει πάνω από 500 εκατομμύρια Ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η εμπειρία χρήσης από το Δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής σε video υψηλής ευκρίνειας (HD)  στο smartphone/ tablet, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία του χρήστη με τα κοινωνικά δίκτυα και το “Cloud” ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

«Λόγω δουλειάς-αλλά και χαρακτήρα- όλη μέρα είμαι στο δρόμο. Χωρίς κινητό και mobile ιντερνέτ, δεν θα μπορούσα ούτε τα μισά να κάνω. Μάλλον ούτε και να έχω αυτό τον τρόπο ζωής», καταλήγει η Νάνσυ Παπαδοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ