Γυναίκα : Μητέρα - Παιδί31 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2020

Τα μωρά που γεννιούνται τον Αύγουστο ενδέχεται να έχουν αυτά τα 5 χαρακτηριστικά

Τα υπέροχα μωρά του Αυγούστου, λοιπόν!

Τα μωρά που γεννιούνται τον Αύγουστο ενδέχεται να έχουν αυτά τα 5 χαρακτηριστικά

Όλοι ξέρουμε πως κάθε παιδί είναι διαφορετικό και καθώς μεγαλώνει με έναν επίσης διαφορετικό και ξεχωριστό τρόπο, αναπτύσσει τα δικά του συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τις δικές του δεξιότητες και αξίες. Παρ’ όλα αυτά, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά πράγματα που ίσως μας θυμίσουν κάτι από το δικό μας μικρό, καθώς τα διαβάζουμε…

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε μερικές πληροφορίες για τα μωρά που γεννιούνται τον Αύγουστο! Ίσως κάποιες από αυτές να αφορούν και το δικό σας μωρό!

1. Είναι πιο χαρούμενα και ευδιάθετα

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, εξετάζοντας τις περιπτώσεις 58.000 μωρών, εκείνα που είχαν γεννηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαν υψηλότερο δείκτη υπερθυμίας σε σχέση με τα παιδιά που γεννήθηκαν τις άλλες εποχές. Αυτό σημαίνει πως έχουν πιο έντονο το αίσθημα της χαράς και της ενεργητικότητας και αντιμετωπίζουν τον κόσμο και τη ζωή πιο θετικά και με περισσότερη αισιοδοξία. Τα μωρά του Αυγούστου, λοιπόν, είναι λιγότερο μελαγχολικά και είναι πολύ πιθανό αυτό να οφείλεται και στο γεγονός ότι οι έγκυες γυναίκες έχουν πιο θετική διάθεση από την άνοιξη ως το καλοκαίρι.

2. Είναι αφηρημένα και άτακτα

Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Queensland στην Αυστραλία αναφέρει πως τα μωρά που γεννιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πιο πιθανό μεγαλώνοντας να δυσκολεύονται να μοιραστούν, να συγκεντρωθούν, να κάνουν φίλους και να προσφέρουν βοήθεια σε σχέση με τα μωρά του χειμώνα. Η έρευνα έγινε σε δείγμα 5000 παιδιών ηλικίας 4-5 ετών.

Δες τη συνέχεια στο themamagers.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ - ΠΑΙΔΙ

Best of network