Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

10+1 ερωτικά παιχνίδια για (ακόμα) καλύτερο σεξ μετά τις διακοπές!

Συγκεντρώσαμε τα πιο γνωστά sex games για να διατηρήσεις το πάθος δυνατό!

σεξ

Τα άσχημα νέα είναι πως όσο μεγαλώνεις σταματάς να παίζεις. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν μερικά παιχνίδια που μπορείς να παίξεις μόνο ως ενήλικας. Ο λόγος φυσικά για τα παιχνίδια της κρεβατοκάμαρας (ή της κουζίνας, του μπάνιου, του αυτοκίνητου…).

Προσοχή: Στα παιχνίδια που ακολουθούν επιβάλλονται όλες οι ζαβολιές και κανείς δεν κρατάει σκορ. Μόλις όμως καταλάβεις πόσο απολαυστικά μπορούν να γίνουν, δεν θα ξαναπαίξεις μπιρίμπα για πολύ-πολύ καιρό…

Διάβασε επίσης: Πώς να τον κάνεις να σου στείλει μήνυμα;

#Ο γιατρός

Θα χρειαστείς: Τίποτα

Πώς παίζεται: Αποκλείεται να μην ξέρεις. Αλλά βασικά γδύνεσαι και του ζητάς να σε εξετάσει. Ή ακόμα καλύτερα, γδύνεστε και οι δύο, κάθεστε ο ένας απέναντι από τον άλλον και αλληλοεξετάζεστε.

Γιατί: Αν θέλεις να εντάξεις περισσότερο παιχνίδι στη σεξουαλική σας ζωή, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε από την αρχή ο ένας το σώμα του άλλου και, πίστεψέ με, θα ερεθιστείς απίστευτα με την αίσθηση ότι μπορείτε να προσφέρετε τόση απόλαυση ο ένας στον άλλον, ακόμα και χωρίς να κάνετε σεξ.

10+1 ερωτικά παιχνίδια για (ακόμα) καλύτερο σεξ μετά τις διακοπές!

#Strip Poker

Θα χρειαστείς: Μια τράπουλα, μια τσόχα και μια επανάληψη στους κανόνες (η κέντα «κερδίζει» το φουλ, εσύ αυτό να θυμάσαι, στο κάτω-κάτω δεν παίζεις για να κερδίσεις).

Πώς παίζεται: Στην πραγματικότητα παίζεις πόκερ, με τη διαφορά πως αντί να χάνεις μάρκες, χάνεις ρούχα, μέχρι να μείνετε και οι δύο ολόγυμνοι. Μετά σταματάτε το πόκερ και… συνεχίζετε το παιχνίδι.

Γιατί: Πρώτ’ απ’ όλα, γιατί ο τζόγος έχει κάτι το σέξι (θυμήσου και την Κέιτ Μπόσγουορθ στο «21»). Δεύτερον, γιατί όσο θα γδύνεσαι λίγο-λίγο, τόσο εκείνος θα τρελαίνεται, ειδικά αν διατηρήσεις το poker face σου και συνεχίζεις το παιχνίδι σοβαρότατη μεν, χωρίς σουτιέν δε.

#Πριν χτυπήσει το κουδούνι

Θα χρειαστείς: Ένα χρονόμετρο (ή έστω το ξυπνητήρι).

Πώς παίζεται: Την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ, θεσπίστε ένα «χρονικό όριο». Μπορεί να είναι δέκα λεπτά, μπορεί να είναι είκοσι, πάντως σε αυτό το διάστημα απαγορεύεται η διείσδυση… και επιτρέπονται όλα τα υπόλοιπα.

Γιατί: Για τους περισσότερους απο μας, η διάρκεια των προκαταρκτικών είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη διάρκεια της σχέσης: ξεκινάμε με πολύωρα σεξουαλικά sessions και καταλήγουμε να θεωρούμε επαρκές προκαταρκτικό το… φιλί στο στόμα. Και κάπου εκεί αρχίζουμε να νιώθουμε πως η σεξουαλική μας ζωή χρειάζεται ανανέωση. Στην πραγματικότητα, η σεξουαλική μας ζωή χρειάζεται χρόνο: χρόνο να απολαύσουμε, να αφεθούμε στον άλλον, να χάσουμε τον έλεγχο. Και, εδώ που τα λέμε, με είκοσι λεπτά στη διάθεσή σου, μπορείς να τον κάνεις να χάσει και τη γη κάτω από τα πόδια του.

 

Διάβασε και άλλα sexy tips στην σελίδα ii

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network