Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ26 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

12 απλοί τρόποι να φτάσεις σε οργασμό

Πώς μπορείς να φτάσεις στο λεγόμενο “happy ending”, είτε μόνη σου είτε με τον παρτενέρ σου

τρόποι να φτάσεις σε οργασμό

Μην τα περιμένεις όλα από εκείνον 

Μην κάνεις το συνηθισμένο λάθος του να περιμένεις από εκείνον να σε φέρει από μόνος του σε οργασμό. Όσο ικανός κι αν σου φαίνεται, το αιδοίο ήταν, είναι και πιθανότατα θα παραμείνει ένα μεγάλο μυστήριο για μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού. Εξήγησέ του τι ακριβώς θέλεις να σου κάνει, και ο οργασμός θα έρθει πολύ συντομότερα.

Βάλε ένα χεράκι (κυριολεκτικά)

Κατά τη διάρκεια του σεξ, άγγιξε την κλειτορίδα σου ή εξήγησε του πώς ακριβώς θέλεις να σε αγγίζει εκείνος. Μπορείτε ακόμα και να δοκιμάσετε να το κάνετε μαζί.

Δοκίμασε ένα δονητή

Αν τα χέρια ή η τριβή που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι αρκετά, μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις τη βοήθεια της τεχνολογίας. Εξάλλου, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς το δονητή σου μόνο όταν είσαι μόνη σου. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορείς να πειραματιστείς μαζί του, έχοντας δίπλα σου και τον παρτενέρ σου.

Κάνε 2 πράγματα ταυτόχρονα 

Την ώρα που εκείνος σου κάνει στοματικό, ζήτησε του να βάλει ένα ή δύο δάχτυλα μέσα σου, και δοκίμασε να κουνήσεις ελαφρώς τους μηρούς σου, δημιουργώντας ένα ρυθμό που ευνοεί τον ερεθισμό σου. Πολλές φορές, το κλειδί για τον οργασμό βρίσκεται στο συνδυασμό δύο ή περισσότερων κινήσεων απ’ότι σε μία μόνο κίνηση.

Βοήθησε τον να καταλάβει καλύτερα το τι θέλεις

Η εκπαιδευτικός του σεξ Emily Morse έχει μερικές συμβουλές. “Βάλε το χέρι σου πάνω στο δικό του και κάνε την κίνηση που κάνεις όταν θέλεις να ερεθίσεις τον εαυτό σου. Ή χρησιμοποιήσε το δονητή σου μπροστά του για να τον βοηθήσεις να καταλάβει ακριβώς τι σε ικανοποιεί. Οι άντρες καταλαβαίνουν καλύτερα μέσω πράξεων απ’ότι μέσω οδηγιών”.

Βγες εκτός της ρουτίνας σου

Αν είσαι αρκετά τυχερή και έχεις ανακαλύψει ένα σίγουρο τρόπο να φτάνεις σε οργασμό, μην πέσεις στην παγίδα του να επαναλαμβάνεις κάθε φορά το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ένας τρόπος που θα έχει ακόμα πιο έντονα και καλύτερα αποτελέσματα, και σε περιμένει να τον ανακαλύψεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network