Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ01 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

4 φρέσκιες ιδέες για ραντεβού (για ζευγάρια που έχουν κάνει ήδη τα πάντα!)

Πίστευες ότι έχεις κάνει κάθε πιθανό ραντεβού με το φίλο σου; Τώρα θα αναθεωρήσεις!

4 φρέσκιες ιδέες για ραντεβού (για ζευγάρια που έχουν κάνει ήδη τα πάντα!)

Τα πρώτα ραντεβού με το σύντροφό σου ήταν, αναμφίβολα, συναρπαστικά και ξεχωριστά. Όσο, όμως, περνά ο καιρός – ειδικά, αν είστε μαζί αρκετά χρόνια – είναι πιθανό, να αισθάνεσαι πως οποιοδήποτε είδος ραντεβού είναι παλιό και… βαρετό. Είτε έχετε γευματίσει σε κάθε εστιατόριο της πόλης είτε δεν έχετε μεγάλο budget για fancy γεύματα, ίσως σκέφτεσαι πως το να σχεδιάσεις ένα ραντεβού δεν αξίζει πλέον τον κόπο. Κάνεις λάθος.

Ανακάλυψε παρακάτω 4 ιδέες για ραντεβού που θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση σου.

Κατασκήνωση στο σπίτι

Ιδού και μία low budget ιδέα – για την ακρίβεια, no budget. Στήστε μία σκηνή είτε στο εσωτερικό του σπιτιού είτε στη βεράντα (ας είναι καλοκαίρι τότε), ετοιμάστε το αγαπημένο σας comfort food, ανάψτε αρωματικά κεριά και δείτε την αγαπημένη σας ταινία/σειρά.

Εθελοντισμός

Μπορεί να μην ακούγεται ιδιαίτερα σέξι, αλλά το να κάνετε κάτι μαζί θα βοηθήσει σίγουρα στο να τονώσετε το δεσμό σας. Επιλέξτε μία τοπική, φιλανθρωπική οργάνωση και γίνετε εθελοντές για κάτι που πραγματικά έχετε σκεφτεί πως θα θέλατε να κάνετε. Το καλύτερo; Θα το κάνετε μαζί! 🙂

Μάθημα μαγειρικής

Αν είστε και οι δύο foodies και έχετε επισκεφτεί κάθε hip εστιατόριο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να προσλάβετε έναν chef που θα σας κάνει μάθημα μαγειρικής.

Το πρώτο ραντεβού

Ακόμα κι αν έχει περάσει καιρός από το πρώτο ραντεβού, ποτέ δεν είναι αργά για να γυρίσετε το χρόνο πίσω, τότε που τα στομάχια σας αρκούνταν σε πεταλούδες για να… χορτάσουν. Σκεφτείτε ποιο ήταν το πρώτο σας ραντεβού και… κάντε ακριβώς το ίδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network