Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Αυτή είναι η ώρα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις σεξ

Η απάντηση μάλλον θα σε εκπλήξει!

Όπως σου έχουμε αναφέρει πολλές φορές και όπως ξέρεις και από μόνη σου, ο ερωτικός τομέας παίζει καίριο ρόλο στην καθημερινότητά σου.

Το σεξ είναι από τα πιο κομβικά στοιχεία μέσα στη σχέση σου και μιας και σου δίνουμε διάφορες συμβουλές για το πώς να διατηρείς την τέλεια σχέση, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε και κάτι ακόμα.

Η ώρα της ημέρας που κάνεις σεξ, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!

Αν νιώθεις πως τον τελευταίο καιρό η ερωτική ζωή με τον σύντροφό σου δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της, μπορεί να φταίει πράγματι η ώρα. Η ιδανικότερη ώρα για να κάνεις σεξ μέσα στην ημέρα, σύμφωνα με έρευνες, είναι στις 3 το μεσημέρι.

Από την άλλη πλευρά, σχετική έρευνα του Frontiers in Psychology έδειξε πως η ώρα που δεν πρέπει να κάνεις σεξ είναι από τις 9 μέχρι τις 12 το βράδυ, καθώς θεωρείται η ώρα που ο οργανισμός σου ετοιμάζεται να κοιμηθεί.

«Το σεξ πριν τον ύπνο δεν είναι κακό. Απλώς οι περισσότεροι είναι εξαντλημένοι», δηλώνει ο γιατρός και συγγραφέας Michael Breus. «Αν το σώμα σου περιμένει να κλείσεις τα μάτια, υπάρχει πιθανότητα να μην έχεις ενέργεια για κάτι συνταρακτικό», προσθέτει.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για την πλειοψηφία των ανθρώπων, το σεξ μειώνει την ένταση και τους χαλαρώνει, οπότε εξαρτάται λίγο και από το τι θες.

Όλα αυτά βέβαια, είναι κάπως σχετικά, αφού σημασία έχει να περνάς καλά με τον σύντροφό σου, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Δες επίσης: Τα 4 +1 “tips” που μάθαμε για το σεξ την χρονιά που φεύγει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

4 δημοφιλείς ερωτικές φαντασιώσεις: Τι σημαίνουν;
Σχεσεις - Σεξ20 Ιανουαρίου 2019

4 δημοφιλείς ερωτικές φαντασιώσεις | Τι σημαίνουν;

Ποιες είναι οι ερωτικές φαντασιώσεις σου και ποια η σημασία τους για τη σεξουαλικότητά σου; Μάθε να τις αποκρυπτογραφείς!

Πώς φιλάει ένας άντρας και τι σημαίνει για το χαρακτήρα του;
Σχεσεις - Σεξ17 Ιανουαρίου 2019

Πώς φιλάει ένας άντρας και τι σημαίνει για το χαρακτήρα του;

Ο τρόπος που σε φιλάει δείχνει πράγματα για την προσωπικότητά του. Αναγνώρισε το στυλ του από και δες τι σημαίνει για εκείνον

Σχεσεις - Σεξ15 Ιανουαρίου 2019

Οι απλοί και αλάνθαστοι τρόποι για να φλερτάρεις καλύτερα

Κοίτα να δεις τελικά που το φλερτ είναι πιο εύκολο απ' ότι πίστευες

Σχεσεις - Σεξ11 Ιανουαρίου 2019

Αυτή είναι η ώρα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις σεξ

Η απάντηση μάλλον θα σε εκπλήξει!

Best of network