Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Αυτοί είναι οι άντρες που θα σε φέρουν σε οργασμό

Η έρευνα που δείχνει το ποιοι τύποι θα σε φτάσουν στην κορύφωση

Αυτοί είναι οι άντρες που θα σε φέρουν σε οργασμό

Η επιστήμη αποφάσισε να ασχοληθεί με τον γυναικείο οργασμό με έναν διαφορετικό τρόπο, ψάχνοντας αυτή τη φορά να βρει ποιοι άντρες είναι πιθανότερο να κάνουν μία γυναίκα να φτάσει στον οργασμό.

Οι ερευνητές στο University of Albany ρώτησαν μία ομάδα γυναικών που βρίσκονται σε ετεροφυλόφιλες σχέσεις για τους οργασμούς, τους συντρόφους τους και την ικανότητα τους να τις κάνουν να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, και οι απαντήσεις που πήραν δεν ήταν και τόσο…παράξενες.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν στην κορύφωση αν οι σύντροφοι τους είναι πλούσιοι, ελκυστικοί και με αυτοπεποίθηση, ενώ τα πορίσματα επίσης έδειξαν πως ο οργασμός είναι πιο έντονος όταν οι γυναίκες θεωρούν όμορφο τον ερωτικό τους παρτενέρ αλλά και όταν εκείνος έχει φαρδιές πλάτες.

“Η ένταση των οργασμών συνδέεται με το κατά πόσο οι γυναίκες έλκονται από τους συντρόφους τους, από το πόσες φορές την εβδομάδα κάνουν σεξ και πώς αξιολογούν τη σεξουαλική ικανοποίηση” δήλωσαν οι ερευνητές.

Ακόμη ένα στοιχείο που κάνει την σεξουαλική κορύφωση πιο εύκολη για τις γυναίκες, σύμφωνα με την έρευνα, είναι το πόσο αστείους βρίσκουν τους συντρόφους τους. “Η αίσθηση χιούμορ των παρτενέρ τους δεν ήταν ενδεικτική μόνο για την αυτοπεποίθηση τους και το οικογενειακό τους ειδόσημα, αλλά επίσης δείχνει και την τάση της γυναίκας να πάρει εκείνη την πρωτοβουλία για σεξ, ενώ είναι αυξημένη η συχνότητα της πράξης και των οργασμών σε σχέση με τους άλλους”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network