Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

10 μύθοι που πρέπει να ξεχάσεις για το στοματικό σεξ

Ήρθε η ώρα να μάθεις όλη την αλήθεια (και να δικαιωθείς)!

10 μύθοι που πρέπει να ξεχάσεις για το στοματικό σεξ

Κάποιες το λατρεύουν, κάποιες το μισούν, για μερικές είναι μια αδιάφορη διαδικασία που κάνουν απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν το σύντροφο τους.

Η συμβουλή μου; Κάνε το μόνο εάν πραγματικά θέλεις. Όπως ισχυρίζεται μια διάσημη φράση, το σωστό στοματικό γίνεται με την καρδιά και όχι με το στόμα. Ειδικά εάν απολαμβάνεις να το κάνεις και μάλιστα συχνά, είναι σημαντικό να καταρρίψεις τους μύθους σχετικά με αυτό. Αυτοί είναι οι πιο κοινοί και σημαντικοί:

#Πρέπει να καταπιείς ακόμα κι αν η ιδέα δε σε τρελαίνει

Λάθος, λάθος, λάθος. Το σπέρμα δεν είναι κάποιου είδους πράσινο βιολογικό smoothie που πρέπει να καταναλώσεις γρήγορα γιατί αλλιώς θα χαθούν οι βιταμίνες. Ακόμη κι αν εκείνος έχει φτάσει στο σημείο να εκσπερματίσει στο στόμα σου, δε σημαίνει πως μπορεί να αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη σου κίνηση. Φτύσε, κατάπιε, κουνήσου για να μη λερωθούν τα μαλλιά σου, κάνε οτιδήποτε κάνει εσένα να νιώθεις άνετα.

9c04f6f949ffe8da5f440252d8d8acb8

#Όλοι οι άντρες λατρεύουν το στοματικό, και γι’αυτό αν κάποιος δε θέλει, σημαίνει οτι δεν του αρέσεις καθόλου

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας μπορεί την οποιαδήποτε στιγμή να μη θέλει να του κάνεις στοματικό. Όπως μερικές γυναίκες τρελαίνονται να δέχονται στοματικό από το σύντροφο τους ενώ άλλες προτιμούν ένα διαφορετικό τρόπο ερεθισμού της κλειτορίδας και του κόλπου, έτσι και εκείνος μπορεί να επιλέγει προκαταρκτικά άλλου είδους. Δε σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν του αρέσει ή οτι δεν του αρέσεις εσύ.

#Το deep throating είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο στοματικό

Βγάλε χαρτί και στυλό, για να βάλω γυαλιά καθηγήτριας και σου εξηγήσω άγνωστες λέξεις. Το deep throating είναι μία τεχνική στοματικού σεξ κατά την οποία ανοίγεις το στόμα όσο περισσότερο μπορείς έτσι ώστε το πέος να μπει στο μέγιστο του βάθους, σχεδόν στο λαρύγγι,  δίνοντας τη ψευδαίσθηση πως η διείσδυση γίνεται μέσα στον κόλπο. Εάν μπορείς να το κάνεις χωρίς πρόβλημα, καλώς. Εάν όχι, μη πιέσεις σε καμία περίπτωση τον εαυτό σου, γιατί το αποτέλεσμα δε θα είναι ευχάριστο για κανέναν από τους δύο.

Διάβασε τη συνέχεια στη σελίδα 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network