Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ11 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Διαδικτυακό σεξ: Πώς θα το κάνεις με ασφάλεια; (τα πλεονεκτήματα και οι κίνδυνοι)

Καιρός για απενοχοποίηση. Το σεξ στο Διαδίκτυο δεν είναι απαραίτητα ούτε κακό ούτε ανήθικο – και πάντα εξαρτάται από το γιατί το κάνεις.

Διαδικτυακό σεξ: Πώς θα το κάνεις με ασφάλεια; (τα πλεονεκτήματα και οι κίνδυνοι)

Ο χρόνος είναι ο σύγχρονος καταπέλτης των σχέσεων. Δεν υπάρχει χρόνος για φλερτ αλλά ούτε και για να τον αφιερώσεις σε έναν νέο σύντροφο ή στο σεξ. Όλα είναι θέμα ταχύτητας. Έτσι όμως, στερείς από τον εαυτό σου την πραγματική απόλαυση μιας σεξουαλικής σχέσης, η οποία χρειάζεται ελεύθερο χρόνο, χωρίς πιέσεις, deadlines και στρες.

Αποστήθισε τις τρεις προτάσεις που ακολουθούν:

  • Η σημαντικότερη ερωτογενής μου ζώνη είναι το μυαλό μου.
  • Το καλύτερο ερωτικό εργαλείο που έχω στη διάθεσή μου είναι η φαντασία μου.
  • Η μεγαλύτερη διέγερση από όλες είναι η προσμονή.

Επανάλαβέ τες άλλη μια φορά. Μάθε πώς να τις συνδυάζεις και τις τρεις και, πίστεψέ μας, η εικονική σεξουαλική σου ζωή θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα κι αν μη τι άλλο αισθησιακή. Το γεγονός ότι μπορεί να βρεις σεξουαλικό σύντροφο μέσω Διαδικτύου είναι σίγουρο. Το μεγαλύτερο ποσοστό που «εγγράφονται» μέλη σε sites γνωριμιών είναι γι’ αυτόν το σκοπό: να γνωρίσουν νέους ερωτικούς συντρόφους, να αναπτύξουν το ερωτικό τους πεδίο, να αποκτήσουν εμπειρίες. Το θέμα είναι τι πραγματικά ζητάς εσύ από μία τέτοιου είδους σχέση. Εάν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και προθυμοποιείσαι να δοκιμάσεις ή να πειραματιστείς, κανένα πρόβλημα. Απλώς έχε υπόψη σου ότι κάθε επιλογή σου είναι ρίσκο.

Τα πλεονεκτήματα στο διαδικτυακό σεξ;

Ανανέωση της σχέσης

Για τα ζευγάρια που διατηρούν χρόνια σχέση και έχουν πέσει σε τέλμα το εικονικό σεξ μπορεί να προσφέρει ένα ενδιαφέρον και συναρπαστικό τρόπο για να ενδυναμωθούν σεξουαλικά, να εμπλουτίσουν τις φαντασιώσεις τους, να ανταλλάξουν ακόμη και ιδέες από ένα τρίτο πρόσωπο, με την προϋπόθεση όμως ότι δε θα εμπλακεί το ένα μέλος της σχέσης σε εικονική απιστία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network