Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2019

Είμαι 30 και δεν έχω σχέση: Δες τι λέει η life coach

Έκλεισες τα 30 και δεν έχεις σχέση; Η Life Coach εξηγεί γιατί δεν πρέπει να έχεις άγχος!

Είμαι 30 και δεν έχω σχέση: Δες τι λέει η life coach

Από την Κατερίνα Ευστρατιάδου, personal life coach.

Αν τα πρώτα -άντα- σε βρήκαν single και… παραπονεμένη, διάβασε όλα όσα έχει να σου πει η life coach.

«Είμαι 30 και δεν έχω σχέση και οι φίλες μου παντρεύτηκαν. Τι κάνω λάθος;»

Κατ’ αρχάς, μην επιλέγεις την αυτολύπηση. Αν και είναι απόλυτα λογικό να έχεις ανησυχίες σχετικά με το τι γίνεται στην προσωπική σου ζωή, είσαι ακόμη νέα. Είμαστε στον 21ο αιώνα – οι γυναίκες δε χρειάζεται να παντρευτούν με το που θα κλείσουν τα 30 και να κάνουν παιδιά. Η ετοιμότητά μας να εισέλθουμε σε διαφορετικές περιόδους της ζωής μας ποικίλλει από άτομο σε άτομο και μόνο εσύ θα αποφασίσεις πότε είσαι έτοιμη.

Ο φοβερός αριθμός 30

Κάτι υπάρχει σε αυτό το νούμερο, που χτυπά ένα καμπανάκι φόβου σε κάθε γυναίκα όσο μοντέρνα και αν είναι. Όταν οι γυναίκες αρχίζουν να σκέφτονται τον «πρίγκιπα», είναι κάπου στα 7 τους χρόνια και μέχρι τα 18 η εικόνα αυτή έχει τελειοποιηθεί. Από τα 18 μέχρι τα 30 είναι τα χρόνια που η γυναίκα ορίζει τον εαυτό της, κάνει λάθη και αλλάζει λίγο τα standards του «πρίγκηπα». Η πραγματικότητα επανακαθορίζει τα φαντασιακά πρότυπα.

Ο πανικός

Φυσικά, καμία ποσότητα ωριμότητας δεν μπορεί να σταματήσει τον πανικό. Εάν δεν έχεις σχέση και βλέπεις φίλες να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά, θα αναρωτιέσαι τι έχεις κάνει λάθος. Και πώς γίνεται γυναίκες που δεν είναι ούτε τόσο όμορφες ούτε τόσο έξυπνες ή αστείες να έχουν ήδη βρει τον «πρίγκιπά» τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network