Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ11 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2012

Πώς να τον κάνω να με θέλει | Ένας απλός αλλά σίγουρος τρόπος

Είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο. Plus: Τι μας ελκύει πάνω σε έναν άντρα;

Πώς να τον κάνω να με θέλει

Και ρωτάς εσύ τη φίλη σου γιατί δεν σου έστειλε μήνυμα από εχθές το βράδυ. Και σου απαντάει αυτή (που διαβάζει το missbloom.gr και είναι ενημερωμένη): «Δεν φορούσες κάτι κόκκινο, πώς να σε κοιτάξει;». Και εσύ τώρα αναρωτιέσαι, ή η φίλη κάτι έπαθε ή όντως έχει μια βάση αυτό που λέει.

Και εμείς στο επιβεβαιώνουμε. Όχι απλά έχει βάση αυτό που λέει, αλλά είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο. Διάβασε, λοιπόν, για να μαθαίνεις.

Πώς να τον κάνω να με θέλει | Ένας απλός αλλά σίγουρος τρόπος

Το κόκκινο είναι το χρώμα που αυξάνει την έλξη που νιώθει ένα αρσενικό για ένα θηλυκό. Πειράματα που αποδεικνύουν την παραπάνω φράση έχουν γίνει και σε ζώα αλλά και σε ανθρώπους.

  • Συγκεκριμένα, το πρώτο πείραμα που έγινε αποκάλυψε ότι οι άντρες που είχαν απέναντι τους μια γυναίκα με κόκκινη μπλούζα έκαναν ερωτήσεις για πιο προσωπικά θέματα από ότι οι άντρες που συνομιλούσαν με γυναίκα η οποία φορούσε πράσινη μπλούζα.
  • Το δεύτερο πείραμα που έγινε είχε ως αποτέλεσμα το αρσενικό να κάτσει πιο κοντά στο θηλυκό που φορούσε κόκκινα παρά σε αυτό που φορούσε μπλε.

Επιμύθιο: Κάνε το κόκκινο το αγαπημένο σου χρώμα!

Δες εδώ το μακιγιάζ για κόκκινο κραγιόν | Πώς να το πετύχεις στα πρωινά makeup looks

Αλλά για να μην μιλήσουμε μόνο για εμάς, ας αναφέρουμε και το αντίθετο για να μάθεις και εσύ σε τι είσαι πιο επιρρεπής.

Ο Nicolas Guegen, Γάλλος ψυχολόγος, εργάστηκε πάνω σε 4 έρευνες για το κατά πόσο ένα ζώο, και συγκεκριμένα ο σκύλος, είναι σε θέση να επηρεάσει την έλξη των δυο φύλων.

Πριν προλάβεις να αναλύσεις την ερώτηση και απαντήσεις βιαστικά, μάθε ότι οι πιθανότητες ένας άντρας να ζητήσει το τηλέφωνο μιας γυναίκας και να το πάρει, αυξάνονται κατά 3 φορές αν αυτός εκείνη την ώρα συνοδεύεται από ένα τετράποδο.

Επιμύθιο: Είμαστε πολύ φιλόζωες, τελικά, εμείς οι γυναίκες….


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network