Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ12 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Ερωτικές συμβουλές: Πόσο βελτιώνουν το σεξ τελικά;

Aφρόλουτρα, ακροβατικά, αρωματικά κεριά, σέξι μηνύματα… Πόσο μπορούν να αποδώσουν στ’ αλήθεια οι ερωτικές συμβουλές για πάθος στο σεξ και τη σχέση;

Ερωτικές συμβουλές: Πόσο βελτιώνουν το σεξ τελικά;

Συμβουλές για το πώς θα διατηρήσεις άσβεστη την ερωτική φλόγα ή πώς θα την αναζωπυρώσεις, αλλά και για το πώς θα τον κάνεις να σε σκέφτεται όλη τη μέρα, ώστε να γυρίσει το βράδυ στο σπίτι έχοντας ως μόνο σκοπό να παρακάμψει όλα τα εμπόδια και την κούραση και να δημιουργήσει μια εκρηκτική νύχτα που θα βάλει φωτιά στα σεντόνια σας διάβαζεις παντού – περιοδικά, ίντερνετ, ακόμα και σε αυτό το site!

Αλήθεια τώρα, όμως, μεταξύ μας, σε τι ποσοστό επιτυγχάνουν και τι μπορούν στην πραγματικότητα να χαρίσουν στη σεξουαλική σου ζωή όλες οι γνωστές, σκανδαλιστικές συμβουλές με τις οποίες συνεχώς βομβαρδίζεσαι;

Αληθινές γυναίκες στην αληθινή ζωή και σε real time μας καταθέτουν την εμπειρία τους στα… σέξι tips των ειδικών!

1. «Πώς να σε σκέφτεται όλη μέρα…»

Είναι μια συμβουλή την οποία θα βρεις σχεδόν σε κάθε περιοδικό που θα πέσει στα χέρια σου και θέλει να προάγει την ερωτική σου ζωή, από το κομμωτήριο μέχρι το απογευματινό «to know us better» με τις φίλες και από το γραφείο μέχρι τη στάση του λεωφορείου.

  • Ψιθύρισέ του στο αφτί, στη διάρκεια του πρωινού, σου λένε, σκανδαλιστικές λεπτομέρειες για το τι θέλεις να του κάνεις, άσ’ τον να ζει με την ερωτική έξαψη όλη τη μέρα και να ανυπομονεί να έρθει το βράδυ.
  • Μαζί με το κολατσιό, τύλιξέ του και ένα πιπεράτο ερωτικό σημείωμα, στείλε του λουλούδια και kinky e-mails στη δουλειά, υπερθεματίζουν οι ειδικοί.

Πραγματικό συμπέρασμα: «Δεν πιάνουν σε όλους τα ίδια ερωτικά τεχνάσματα, επομένως πρέπει να ανακαλύψεις αυτό που ταιριάζει και στους δυο σας. Εάν εκείνος, για παράδειγμα, βρίσκει συναρπαστικό το ερωτικό chat μέσω του υπολογιστή, τότε ίσως έχεις βρει τον τρόπο που θα τον κάνει να σε σκέφτεται όλη τη μέρα».

2. «Χρησιμοποίησε το φαγητό σαν ερωτικό παιχνίδι»

Εντάξει, κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τη σκηνή με την Κιμ Μπέισινγκερ στις 9 ½ εβδομάδες, η οποία καταλήγει σε εκρηκτικό σεξ μπροστά στο ψυγείο, μετά το παιχνίδι με το φαγητό… Κάτι μου λέει όμως πως ό,τι κι αν έκανε η σέξι ηθοποιός εκείνη την εποχή, το ίδιο διεγερτικό αποτέλεσμα θα είχε. Όπως και να ‘χει πάντως, η συγκεκριμένη ερωτική ταινία δημιούργησε «σχολή» και έκτοτε, κάθε σεξουαλικός οδηγός που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει και μια τέτοια συμβουλή, που ανοίγει την όρεξη για… σεξ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network