Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2016

Ο πλήρης σεξουαλικός οδηγός: 38 στάσεις για να κάνεις το σεξ της ζωής σου

Ζήσε τις καλύτερες στιγμές (και οργασμούς) μέσα σε ένα έτος που δε θα μπορέσεις έπειτα να ξεχάσεις ποτέ

Ο πλήρης σεξουαλικός οδηγός: 38 στάσεις για να κάνεις το σεξ της ζωής σου

Οκ, μπορεί να είσαι από τους τυχερούς που κάνουν σεξ αρκετά συχνά, αλλά η ρουτίνα είναι μία παγίδα στην οποία όλοι μπορεί να πέσουν, ειδικά όταν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση.

Αν ψάχνεις ιδέες να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, αυτός ο αναλυτικός οδηγός με τις 38 εικονογραφημένες στάσεις θα σου δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι, με έξτρα tips αλλά και όσα έχει να σου προσφέρει η κάθε μία από αυτές, για να περάσεις ένα 2017 μέσα στο πάθος.

Ιδού λοιπόν:

Η μέθοδος της ευθυγράμμισης

8-cat-coital-alignment-technique-1456438825

Ξεκινώντας από το κανονικό ιεραποστολικό, ο τρόπος να πετύχεις αυτή τη στάση είναι να χαμηλώσεις όσο μπορείς τον κορμό σου ενώ εκείνη λυγίζει τα πόδια της και τα τοποθετεί πίσω από τους γλουτούς σου. Έτσι υπάρχει άμεση και έντονη επαφή με την κλειτορίδα της και ο οργασμός γίνεται παιχνιδάκι.

To Pancake

30-1440598182

Ξεκίνα με τον κορμό σου σε κάθετη τοποθέτηση και τα πόδια της στους ώμους σου. Άρχισε να κατεβαίνεις αργά μέχρι να δώσεις την αίσθηση ότι την διπλώνεις στη μέση. Είναι μία στάση με αρκετή οικειότητα που όμως δεν της αφήνει μεγάλα περιθώρια για κινητικότητα, – μάντεψε ποιος έχει το πάνω χέρι. Ναι εσύ.

Και επειδή θέλεις να τις δεις όλες πήγαινε τώρα στο askmen.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ