Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ07 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Πώς να δείξω την αγάπη μου; 8 πράξεις που σημαίνουν πολλά παραπάνω από ένα ακριβό δώρο

Οι 8 πράξεις αγάπης

πώς να δείξω την αγάπη μου

Έχεις μια ευτυχισμένη σχέση, ίσως ακόμα και τη σχέση ζωής σου και είναι απολύτως λογικό να θέλεις να γεμίσεις τον άνθρωπο που αγαπάς με δώρα. Έρχεται όμως η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις τι δώρο να πάρεις, ποιες πράξεις αγάπης μπορούν να εκφράσουν, όσο καλύτερα γίνεται, αυτά που νιώθεις και στο μυαλό σου γυρνάει η ερώτηση «Πώς να δείξω την αγάπη μου;».

Κάπου εδώ λοιπόν, ερχόμαστε να σου θυμίσουμε πως υπάρχουν ορισμένες κινήσεις ή πράξεις που σημαίνουν πολλά παραπάνω από ένα ακριβό δώρο. Υπάρχουν τρόποι να δείξεις την αφοσίωση, την αγάπη σου, αλλά και τι σημαίνει για σένα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις αμέτρητα λεφτά. Διάβασε παρακάτω τις 8 πράξεις αγάπης που μπορείς να κάνεις.

Πώς να δείξω την αγάπη μου; 8 πράξεις που σημαίνουν πολλά παραπάνω από ένα ακριβό δώρο

#1. Ένα γράμμα

Το χειρόγραφο γράμμα που θέλεις να γράψεις σημαίνει τόσα πολλά, σε μία περίοδο που όλα είναι ηλεκτρονικά. Το να πεις στον αγαπημένο σου τι νιώθεις μέσα από μια επιστολή είναι κάτι ανεκτίμητο. Μην υποτιμάς τη δύναμη που κρύβει το χαρτί.

#2. Ένα κατοικίδιο

(Ιδανικά θα σου γράφαμε σκύλο, αλλά μπορεί να μην το προτιμάς). Ένα κατοικίδιο σημαίνει αφοσίωση, αγάπη, εμπιστοσύνη. Είναι ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας, κάτι που δηλώνει «εγώ θα είμαι εδώ να σε φροντίζω για πάντα».

#3. Ένα 5ετές πλάνο

Μερικές φορές το να σχεδιάσεις, σοβαρά, το κοινό σας μέλλον με τον σύντροφό σου σημαίνει πολλά παραπάνω από ένα ακριβό αντικείμενο. Κάνεις το δώρο της ασφάλειας, της σιγουριάς. Θέτετε στόχους που θα επιτύχετε μαζί και όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Δες ακόμα: Συγκατοίκηση | Τα 4 σημάδια που δείχνουν πως ήρθε επιτέλους η ώρα!

#4. Το τατουάζ σας

Αν έχετε φτάσει στο στάδιο που για εσάς δεν υπάρχει κανείς και τίποτα άλλο, τότε τίποτα δεν μπορεί να δηλώσει παντοτινή αγάπη καλύτερα από ένα κοινό τατουάζ. Φυσικά, δεν μιλάμε για ονόματα, αλλά για κάποιο σχέδιο που θα συμβολίζει κάτι δικό σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network