Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Πώς θα κρατήσεις σε τέλειο επίπεδο το σεξ αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση

Τα πράγματα που διώχνουν τη βαρεμάρα στο κρεβάτι σε σχέσεις που κρατάνε χρόνια

σεξ σε μακροχρόνια σχέση

Υπάρχουν πολλοί που κάποια στιγμή βαριούνται τον ποδόγυρο και θέλουν μία κάποια σοβαρότητα στη ζωή τους. Θέλουν τη δέσμευση. Άλλοι, πάλι, τη φοβούνται γιατί πιστεύουν ότι το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο για χρόνια καταντά βαρετό. Ότι χάνει τη μαγεία που είχε τον πρώτο καιρό και τη θέση του παίρνουν άλλα πράγματα.

Κι όμως, έχει τεκμηριωθεί ότι το σεξ σε μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να είναι το ίδιο απολαυστικό και ενθουσιώδες όσο στην αρχή. Φτάνει να υπάρχει θέληση. Είναι, λοιπόν, μερικά πραγματάκια που αν ακολουθήσεις θα χαίρεσαι το σεξ όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Το σεξ σε μακροχρόνια σχέση

Σεξ όσο πιο συχνά γίνεται

Δεν είναι ούτε υπερβολικό ούτε ανέφικτο. Όσο πιο συχνά κάνετε σεξ τόσο πιο εύκολα κρατάτε το μεταξύ σας δέσιμο και νιώθετε ικανοποιημένοι σεξουαλικά. Είναι το ιδανικό «φάρμακο» κατά του στρες, ενώ η επιστήμη το έχει επίσης συνδέσει με την αντιμετώπιση πόνων και συμπτωμάτων κατάθλιψης. Επίσης, έρευνα έχει καταλήξει στο συμπέρασμα που λέει ότι δύο φορές σεξ την εβδομάδα μειώνουν δραστικά τον κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις.

Δεν βάζεις πρόγραμμα

Ένα ζευγάρι που θέλει να αποκτήσει παιδί βάζει πρόγραμμα. Το ίδιο συμβαίνει και σε ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ορίζουν μέρα και ώρα που θα περάσουν μερικές στιγμές μαζί, χωρίς κλάμα μωρού, τάισμα, βόλτα κι όλα αυτά που χρειάζονται τα μωρά. Αυτή ακριβώς είναι η παγίδα που πέφτουν αρκετά ζευγάρια και καταλήγει το σεξ μεταξύ τους να είναι βαρετό. Καλό θα ήταν να μην υπάρχει πρόγραμμα σε τέτοια πράγματα και να το απολαμβάνεις κάθε φορά που προκύπτει η ευκαιρία.

Δες τη συνέχεια στο askmen.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network