Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Πώς θα ζείτε μαζί χωρίς να τρώγεστε ο ένας με τον άλλο

Tα μυστικά αρμονικής συμβίωσης που η σύντροφός σου θα ήθελε να μοιραστεί μαζί σου.

σεξ και γυμναστική

Αποφασίσατε να συγκατοικήσετε. Εν πρώτοις, δείχνει ωραίο. Αλλά μέσα στα λίγα τετραγωνικά που είχες μέχρι πρότινος οχυρώσει όμορφα τη ζωή σου, ξαφνικά, νιώθεις πολιορκημένος: το μπάνιο, η ντουλάπα, το playing room, φυσικά και το κρεβάτι σου, είναι πλέον και δικά της (πιθανώς και εντελώς δικά της).

Στην αρχή νιώθεις χαρά. Μετά, αισθάνεσαι μπερδεμένος. Λίγο πιο μετά, εξοργισμένος. Η συγκατοίκηση με την -εν δυνάμει- “επίσημη” είναι μια κατάσταση με διφορούμενες έννοιες και καταστάσεις: υποκρίνεσαι ευτυχία αλλά αποκομίζεις καβγάδες, ανέχεσαι “δύσκολες” μέρες αλλά επιβαρύνεσαι με νεύρα. Όμως, οφείλεις να τα αντέξεις όλα. Κυρίως, επειδή την αγαπάς. Πώς όμως μπορεί αυτό να γίνει πράξη;

– Αποδέξου ότι είναι αδύνατο να ζήσεις μαζί της χωρίς να επισκεφτείς τουλάχιστον τρεις φορές το μήνα την IΚΕΑ. Πρόκειται για μια ιεροτελεστία (γι’ αυτήν). Συνόδευσέ την με νηφαλιότητα.

– Κάθε σχέση βελτιώνεται κατά 100% όταν δεν υπάρχουν διαμάχες με το φαγητό, ούτε παράπονα για το τι θα μαγειρέψετε απόψε, ούτε καν τι θα ψωνίσετε από το σούπερ μάρκετ. Ποια είναι η λύση για τον πρώτο καιρό μέχρι να βρείτε κοινή διατροφική πορεία; Μια εφαρμογή για on line παραγγελίες στο κινητό του καθενός. Καμία ταλαιπωρία, καμία γκρίνια.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network