Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ17 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Πρώτο ραντεβού | Οι ερωτήσεις που θέλει να σου κάνει αλλά δεν τολμά

Και φυσικά, θέλει να μάθει κάτι σχετικά με τον πρώην σου.

Πρώτο ραντεβού | Οι ερωτήσεις που θέλει να σου κάνει αλλά δεν τολμά

Τα πρώτα ραντεβού ανέκαθεν αποτελούσαν το δοκιμαστικό για το ξεκίνημα κάθε πιθανής σχέσης. Και ενώ μερικές ερωτήσεις είναι αρκετά αναμενόμενες προκειμένου να γνωριστείτε καλύτερα και να σπάσει ο πάγος, κάποιες άλλες περνούν σίγουρα από το μυαλό του αλλά δεν θα τολμούσε ποτέ να τις ξεστομίσει.

Μην αναρωτιέσαι άλλο και διάβασε παρακάτω ποιες ερωτήσεις θέλει να σου κάνει στο πρώτο ραντεβού:

Πώς είναι πραγματικά η οικογένεια σου;

Παρ’όλο που δεν πρόκειται για κάτι με το οποίο θα έρθει σύντομα αντιμέτωπος, αν όλα πάνε καλά και τα πράγματα μεταξύ σας σοβαρέψουν, η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση θα ήταν πολύ χρήσιμη. Θα ήθελε, για παράδειγμα, να μάθει αν έχεις έναν θείο που σε κάθε οικογενειακό τραπέζι θα κάνει απρεπή και κακά σεξουαλικά αστεία ή έναν επικριτικό γονιό που θα δείχνει με κάθε ευκαιρία την δυσαρέσκεια του προς την επαγγελματική του επιλογή.

7 πράγματα που ποτέ δεν πρέπει να κάνεις για έναν έρωτα

Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να βγεις μαζί μου;

Μήπως είσαι πρόθυμη να βγεις ραντεβού με όποιον εκδηλώσει το ενδιαφέρον του; Μήπως τον λυπήθηκες και πρόκειται για μία έξοδο ελεημοσύνης; Τον θεωρείς όμορφο και γοητευτικό ή τα αστεία του μηνύματα σε έκαναν να τον συμπαθήσεις; Θα ήθελε πάρα πολύ να μάθει τι σε έκανε πραγματικά να κανονίσεις αυτό το ραντεβού.

Είναι κάποιος από τους φίλους σου ανυπόφορος;

Όχι ότι η θετική απάντηση θα τον έκανε να σταματήσει να θέλει να βγαίνετε, αλλά είναι σίγουρα καλό να έχει μία γενική ιδέα. Εξάλλου, αρκετά συχνά κακοί φίλοι τυχαίνουν σε καλούς ανθρώπους, και μπορεί να θέλει να προετοιμάσει μία αμυντική στρατηγική.

Να σε φιλήσω απόψε;

Και για να είμαστε ειλικρινείς, το φιλί είναι το λιγότερο. Αυτό που θα ήθελε να μάθει στην πραγματικότητα είναι αν υπάρχει έστω και μία μικρή πιθανότητα για σεξ. Δεν πιστεύουμε να σε εκπλήξαμε.

Επιτυχημένη σχέση: Το μυστικό δεν είναι ο έρωτας ή το σεξ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network