Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2015

Οι στάσεις που θα σου προσφέρουν τον πιο δυνατό οργασμό

Δες το top 5 στάσεων που θα κάνουν το sex πιο απολαυστικό απο ποτέ

Οι στάσεις που θα σου προσφέρουν τον πιο δυνατό οργασμό

Εάν κλίκαρες για να ανοίξεις το άρθρο, ξέρουμε γιατί είσαι εδώ. Αποτελεί παγκόσμια και επιστημονική αλήθεια πως η επίτευξη του οργασμού για τις γυναίκες είναι μία υπόθεση πιο περίπλοκη και δύσκολη απ’ότι είναι για τους άντρες. Άσε κάτω τις αρσενικές κούκλες βουντού, σταμάτα τις κατάρες και δώσε προσοχή: Υπάρχουν στάσεις που μπορούν να κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες και να επικεντρωθείς στο σημείο G (την κλειτορίδα ντε). Πιάσε χαρτί και μολύβι, διάβασε και κράτα σημειώσεις:

Η στάση κουτάλι (όχι, δεν κατάλαβες, γύρνα τώρα απο την κουζίνα)

Πιθανότατα να τη γνωρίζεις ήδη αλλά να μην είχες σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις στον οργασμό. Ιδανική για μετά το πρωινό ξύπνημα μία τεμπέλικη Κυριακή, αυτό που προσφέρει η στάση αυτή είναι η διέγερση του μπροστινού σημείου του αιδοίου και του πρωκτού, όπου βρίσκονται και τα περισσότερα νεύρα στην ευρύτερη περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η διαδικασία είναι απλή: εσύ ξαπλώνεις στο πλάι, και ο σύντροφος σου ξαπλώνει επίσης πλάγια πίσω σου, κολλημένος στο πίσω μέρος σου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε και οι δύο να αγγίζετε την κλειτορίδα και κανείς δεν ρίχνει το σωματικό του βάρος στον άλλον.

 Η στάση της ανάποδης καουμπόισσας

Για αυτήν δεν θα χρειαστείς τις μπότες σου. Ο σύντροφος σου ξαπλώνει ανάσκελα, και εσύ ανεβαίνεις καβάλα πάνω του ανάποδα (έτσι ώστε να βλέπεις τα πόδια του και όχι το πρόσωπό του). Όπως και η προηγούμενη, σου επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στην κλειτορίδα σου και άρα, οδήγεί αυτόματα σε ευκολότερο οργασμό.

Η κλασσική, αγαπημένη ιεραποστολική στάση (PLUS: Μία παραλλαγή)

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι γυναίκες απολαμβάνουν την ιεραποστολική στάση περισσότερο απ’ότι υποστηρίζει η κοινή γνώμη. Είναι πιθανότατα η πιο απλή στάση, και φαίνεται πως γυναίκες όλου του κόσμου την προτιμούν για την οικειότητα και την άμεση επαφή με το σώμα αλλά και το πρόσωπο του συντρόφου τους. Δοκίμασε όμως και αυτό: Εάν εκείνος διεισδύσει μέσα σου πλαγίως και όχι οριζοντίως, όπως ορίζει η κλασσική εκδοχή της ιεαροποστολικής στάσης, αυξάνεται η διέγερση της κλειτορίδας σου, και η όλη διαδικασία γίνεται αυτομάτως πολύ πιο απολαυστική. Δοκίμασε να βάλεις ένα μαξιλάρι απο κάτω σου, έτσι ώστε να ανυψωθέι η λεκάνη σου.

Η στάση της ευθυγράμμισης

Η στάση αυτή θεωρείται απο πολλούς ως η καλύτερη στάση του κόσμου. Ξεκινώντας απο την κλασσική ιεραποστολική στάση, ο σύντροφος σου τοποθετεί το βάρος του πάνω σου, χωρίς να στηρίζεται στους αγκώνες του, και κινείται μπροστά έτσι ώστε η βάση του πέους του να κάνει άμεση επαφή με την κλειτορίδα σου. Τύλιξε τα πόδια σου γύρω απο τους μηρούς του και κινηθείτε μαζί, στον ίδιο ρυθμό. Σύμφωνα με την sex coach Amy Levine, πολλά ζευγάρια δηλώνουν ότι μέσω αυτής της στάσης επιτυγχάνεται η εντονότερη σωματική επικοινωνία και η καλύτερη διέγερση της κλειτορίδας.

Η στάση “αστράγαλοι πάνω”

Ο γιατρός Brame λέει πως “όταν βρίσκεσαι πάνω σε κάποιον, είτε καθισμένος, είτε ξαπλωμένος, δεν μπορείς να πετύχεις πάντα μια ολοκληρωμένη διείσδυση”, και γι’ αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να υψώσεις τα πόδια σου. Βάλε τους αστραγάλους σου πάνω στους ώμους του, και η διείσδυση θα γίνει πιο έντονη, όπως και το να πετύχει το σημείο G σου θα είναι ευκολότερο. Το ίδιο μπορεί να επιτευχθεί εάν βάλεις τις πατούσες σου πάνω στο στήθος του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network