Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ09 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Στα πρώτα ραντεβού | Τι λέει και τι εννοεί;

Τι πραγματικά θέλει να πει λέγοντας “δεν ψάχνω για κάτι σοβαρό”;

Στα πρώτα ραντεβού

Τι λέει: “Όλες οι πρώην μου ήταν τρελές” / Τι εννοεί: “Είμαι ένας από τους χειρότερους χαρακτήρες που θα γνωρίσεις”

Είναι πράγματι πιθανό να έλκεται από γυναίκες που πραγματικά υπερβαίνουν τα όρια της λογικής. Το επίσης όμως πιθανό ενδεχόμενο είναι να ξεπερνά εκείνος τα όρια της λογικής και να οδηγεί τις συντρόφους τους στα όρια της τρέλας (με την κακή έννοια). Ό,τι από τα δύο κι αν ισχύει, τα σημάδια δεν είναι θετικά και κάποιος θα καταλήξει πληγωμένος. Μην πεις ότι δε σε ενημερώσαμε.

Τι λέει: “Σοβαρά; Δεν έχεις δει ακόμα αυτή την ταινία; Την έχω στον υπολογιστή μου, πρέπει να τη δεις αμέσως” / Τι εννοεί: “Θέλω να κάνουμε σεξ ΤΩΡΑ”

Οποιαδήποτε παρακίνηση να φύγετε από το δημόσιο μέρος στο οποίο λαμβάνει χώρα το ραντεβού, είναι σημάδι πως δε βλέπει την ώρα να μείνετε μόνοι σας και να αφεθείτε στις ορμές σας.

Τι λέει: (Την επόμενη μέρα μετά το ραντεβού) “Πέρασα πολύ ωραία χτες το βράδυ, αλλά δεν ψάχνω για δέσμευση αυτήν την περίοδο” / Τι εννοεί: “ΔΕΝ πέρασα πολύ ωραία χτες το βράδυ”

Πρόκειται για το διαχρονικό τρόπο να πεις στον άλλο πως δεν ενδιαφέρεσαι χωρίς να τον φέρεις σε δύσκολη θέση. Μην προσπαθήσεις να αναλύσεις περαιτέρω την κατάσταση ή να αλλάξεις τα δεδομένα, άφησε τον να κάνει αυτό που αισθάνεται και κάνε και εσύ το ίδιο.

Τι λέει: “Περίεργος καιρός, ε;” / Τι εννοεί: “ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΙΩΘΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΒΟΗΘΕΙΑ!”

Είναι πλέον επισήμως στο χέρι σου να βρεις ένα-δύο καλά θέματα συζήτησης για να σπάσει ο πάγος. Και σίγουρα μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο ενδιαφέρον από τον καιρό.

Τι λέει: “Αυτήν την περίοδο είμαι πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά μου” / Τι εννοεί: “Δε σκοπεύω να βρισκόμαστε παραπάνω από μία-δύο φορές το μήνα”

Σχεδόν κανένας δε θα ήθελε να παραδεχτεί πως είναι ένα ζωντανό φάντασμα που είναι ανίκανο να κάνει την οποιαδήποτε δέσμευση ακόμη και με κάποιον που έχει τις ελάχιστες προσδοκίες και απαιτήσεις. Αν οι αναφορές που κάνει στο πόσο απαιτητική είναι η δουλειά του και στο πως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις γεμίζουν διαρκώς το πρόγραμμα του είναι συχνές, να είσαι έτοιμη να περάσεις αρκετά Σαββατοκύριακα χωρίς αυτόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network