Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2015

Θες να είσαι το καλύτερο σεξ της ζωής του; 8+1 tips για να το πετύχεις!

Ακολούθησε τα βασικά βήματα και γίνε αυτή που δε θα θέλει να ξεχάσει ποτέ

Θες να είσαι το καλύτερο σεξ της ζωής του; 8+1 tips για να το πετύχεις!

Και βέβαια θέλεις να καταχωρηθείς στη συνείδησή του αλλά και στο ασυνείδητο σαν το καλύτερο σεξ της ζωής του. Και βέβαια μπορείς. Να πώς:

Αυτοπεποίθηση φίλες μου. Μια γυναίκα δυναμική που τον τραβάει στο δωμάτιο από τη γραβάτα και ξεκινάει το παιχνίδι είναι μια γυναίκα που εξιτάρει κάθε φαντασίωση και όχι μόνο.

Ουδέν κρυπτόν ή αλλιώς άσε τα φώτα ανοιχτά. Να είσαι σίγουρη ότι καμία άλλη δε το έχει τολμήσει. Εσύ όμως που δεν έχεις να κρύψεις τίποτα το τολμάς και του λες: «Δε θέλεις να τα βλέπεις όλα;».

Γδύσου μόνη σου. Τι περιμένεις; Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Άρχισε να βγάζεις τα ρούχα σου σιγά σιγά, χωρίς αναγκαστικά να έχεις μουσική υπόκρουση. Bonus tip: Όταν τα έχεις βγάλει όλα ανέβα στο κρεβάτι και κάτσε για λίγο όρθια έχοντάς τον ανάμεσα στα πόδια σου. Η θέα… μαγική!

Μίλα του, πες του τι νιώθεις, τι θέλεις, τι αισθάνεσαι, τι σκεφτόσουν τόση ώρα, πόσο τον ήθελες, πόσο σ΄αρέσει όταν σε αγγίζει και σε φιλάει. Ψιθύρισέ του στο αυτί ότι πραγματικά σε φτιάχνει εκείνη την ώρα γιατί είναι σίγουρο ότι θα φτιάξει κι αυτόν.

Δείξε του ότι έχει αυτός το πάνω χέρι (κι ας μην είναι έτσι). Βάλε έτσι το κορμί σου ώστε να νομίζει ότι αυτός σε τοποθέτησε ενώ εσύ περνάς εξίσου καλά. Πάρε το χέρι του και βάλε το εκεί που θες εσύ και έπειτα πες του στο αυτί «Το χέρι σου βρίσκεται στο σωστό σημείο, εκμεταλλεύσου το».

Ας μην κρυβόμαστε, δύο είναι οι στάσεις που τους αρέσουν περισσότερο. Η γυναίκα από πάνω και η γυναίκα στα γόνατα. Κάντε τες και τις δύο!

Δείξε του πόσο σου αρέσει βγάζοντας ήχους, είτε πιο χαμηλόφωνους αν δεν θέλεις να σε ακούσουν, με την μορφή αναστεναγμού σε σημεία όπως ο λαιμός και το αυτί, είτε και πιο δυνατά (θα το απολαύσεις κι εσύ περισσότερο).

Τελείωσες; Μείνε στο κρεβάτι γυμνή δίπλα του για όση ώρα θέλεις εσύ ή και αυτός. Κλείσε τα μάτια σου, πες του ότι ήταν όλα πολύ όμορφα και κοίταξέ το με λάγνο ύφος.

Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το πώς θα συνεχιστεί η σχέση. Αν όλο αυτό έχει διάρκεια, μην διστάσεις να στείλεις ένα μήνυμα γράφοντάς του τι σου άρεσε περισσότερο από το σεξ σας. Αν όχι, τότε το καλύτερο είναι να τον αφήσεις στην ησυχία του και να αναπολείς απλά όλες τις καλές στιγμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Best of network