Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

Το συντροφικό, το τρυφερό, το αγχολυτικό… αυτά είναι τα 7 είδη σεξ (κάθε ώρα θέλει το δικό της!)

Μάθε τις συμβουλές της σεξολόγου.

Το συντροφικό, το τρυφερό, το αγχολυτικό… αυτά είναι τα 7 είδη σεξ (κάθε ώρα θέλει το δικό της!)

Θα φανταζόσουν ποτέ ότι υπάρχουν διαφορετικά είδη σεξ; Ίσως, θα έχεις παρατηρήσει την ανάγκη σου κάνεις σεξ όταν έχεις στρες (αγχολυτικό σεξ) ή όταν ξυπνάς (το γρήγορο σεξ). Αλήθεια, πόσα είδη σεξ υπάρχουν και τι συμβουλεύει η expert των σχέσεων σε κάθε περίπτωση;

1. Το συντροφικό σεξ

Η πιο σημαντική πλευρά της σεξουαλικής σου ζωής είναι η διατήρηση ενός ισχυρού συναισθηματικού δεσμού. Βρες χρόνο για να δείξεις τη στοργή σου. «Για τα ζευγάρια που φιλιούνται παθιασμένα, που βλέπουν τηλεόραση αγκαλιασμένοι και περπατούν στο δρόμο χέρι χέρι, είναι πολύ μικρό το βήμα από το άγγιγμα στο σεξ» τονίζει η Εύα Ρομφαία, σύμβουλος σχέσεων.

2. Το γρήγορο σεξ

Κάνε το γρήγορο, αχαλίνωτο σεξ μέρος του εβδομαδιαίου μενού, αλλά κράτα το ως ορεκτικό. «Το σεξ στα γρήγορα την ώρα που ξυπνάτε ή τα ερωτικά παιχνίδια σε ασυνήθιστα μέρη, τονώνουν τη σχέση και εξάπτουν τη φαντασία»επισημαίνει η ειδικός.

3. Το τρυφερό σεξ

Βασικό στοιχείο: πρέπει να συμβαίνει φυσικά και αυθόρμητα. «Είναι σημαντικό το ζευγάρι να μοιράζεται στιγμές τρυφερότητας που καθρεφτίζουν τη συναισθηματική ένωση μέσα από το σεξ» λέει η ειδικός.

4. Το περιπετειώδες σεξ

Δοκίμασε νέες γεύσεις, αντάλλαξε ιδέες πρόσθεσε ποικιλία! Εμπλούτισε την καθημερινοτητα με νέες προτάσεις, ακόμη και με ερωτικά βοηθήματα ή σεξι εσώρουχα. «Εξερεύνησε τη σεξουαλική σου πρακτική, μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας χωρίς να νιώθετε άβολα, ιδίως αν πιστεύετε ότι η αποκάλυψη δεν θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση, ούτε θα δοκιμαστεί η ηθική σας πλευρά» λέει η Εύη Ρομφαία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ